ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی

اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواجتان را در خانه درست کنید و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوش‌طعم را بسازید، کیک موکا شکلاتی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دلچسب و طعمی خاص دارد و می‌تواند گزینه خوبی برای جشن‌های کوچکتان باشد.

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی

اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواجتان را در خانه درست کنید و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوش‌طعم را بسازید، کیک موکا شکلاتی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دلچسب و طعمی خاص دارد و می‌تواند گزینه خوبی برای جشن‌های کوچکتان باشد.

مواد لازم برای کیک موکا شکلاتی

  • آرد: 2 فنجان
  • شکر: 1 فنجان
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • جوش‌شیرین: 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر نسکافه: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 فنجان
  • کره: 100 گرم

طرز کیک موکا شکلاتی

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود و همزمان در یک ظرف، مواد خشک (به جز شکر) را با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگر کره‌ای که در دمای اتاق نرم شده را با شکر هم بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به این کرم اضافه کنید و برای یک دقیقه با همزن، این مواد را هم بزنید. مواد خشک مخلوط شده را به مواد ترکیب شده در ظرف دیگر اضافه کنید.

کف قالب نچسب را با روغن چرب کنید یا در آن کاغذ روغنی قرار دهید. مواد را در قابل بریزید و برای یک ساعت در فر بگذارید. پس از پختن کیک، آن را چند دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.

کیک موکا شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کرم موکا

  • کره: 150 گرم
  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی: 1 فنجان
  • شکر قهوه‌ای: 1 فنجان
  • شکر سفید: 1 فنجان
  • پودر نسکافه: 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم موکا

آرد را با شیر مخلوط کرده و سپس خامه قنادی و پودر کاکائو را به آنها اضافه کنید. مواد را در یک قابلمه روی شعله ملایم گاز بگذارید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس زیر کرم تهیه شده را خاموش کنید و منتظر بمانید تا خنک شود.

کره‌ای که در دمای اتاق نرم شده را برای 2 دقیقه با همزمن برقی بزنید و سپس شکرها و نسکافه را به آن اضافه کرده و همچنان هم بزنید. پس از ایجاد شدن یک ترکیب سبک، آنها را به کرمی که پخته و خنک شده بود اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

پس از پوشاندن کیک سرد شده با کرم موکا، آن را برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان