یکی از سوپهایی که در فصل زمستان میتوانید درست کنید، سوپ انار است. این سوپ علاوه بر طعم دلنشینش بسیار خوشرنگ و لعاب و مناسب سرو در میهمانیها است. با طرز تهیه سوپ انار با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ انار
- یکچهارم فنجان روغن زیتون
- 1 عدد پیاز (خرد شده)
- 3 حبه سیر (رنده شده)
- سهچهارم فنجان لپه
- نصف فنجان عدس
- نصف فنجان نخود فرنگی
- نصف فنجان جو غلات
- 1 عدد چغندر بزرگ (ریز خرد شده)
- 2 قاشق چایخوری زیره سبز
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 12 فنجان آب
- 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
- نصف فنجان ملاس انار یا شربت انار
- 1 دسته جعفری (خرد شده)
- 1 فنجان ماست سون کاله (خرید از دیجی کالا)
- 1 عدد انار (دان شده)
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ انار
یک قابلمه بردارید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید. حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود.
پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و سرخ کنید. سپس سیر رنده شده، نخود فرنگی، عدس، لپه، جو، چغندر، ادویهجات و 2 قاشق چایخوری نمک به پیاز اضافه کنید. بعد همه مواد را با هم تفت دهید تا ادویهها به خورد پیاز رفته و لوبیا و جو کمی تفت داده شوند.
حالا باید 12 فنجان آب اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید. حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا دانههای جو و لوبیا بپزند. بعد از یک ساعت و نیم، ملاس انار و نعناع خشک را اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل هم به سوپ اضافه کنید.
بعد از 10 تا 15 دقیقه سوپ انار ما آماده است. آن را در ظرف مناسب بریزید. مقداری ماست غلیظ برای تزیین روی سوپ بریزید. مقداری روغن زیتون هم روی ماست بریزید. برای تزیین دانههای انار را همراه جعفری خرد شده روی سوپ بچینید. نوش جان!