ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم

  • شکر: نیم کیلو
  • موز: 7 عدد
  • آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه
  • زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
  • خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
  • آب: 2 پیمانه

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

دستور پخت مربای موز

1. شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

2. بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

3. آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

4. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

5. حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

6. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

7. بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

نکات

  • موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
  • مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
  • استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
  • موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
  • این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان