ماهان شبکه ایرانیان

تصویب یک فوریت تشکیل شورایاری‌ها در شهرهای با جمعیت ۱۰۰ هزار نفر

اعضای شورای عالی استان‌ها در بررسی طرح تشکیل شورایاری‌ها در شهرهای با جمعیت ۱۰۰ هزار نفر، یک فوریت این طرح را به تصویب رساندند.

تصویب یک فوریت تشکیل شورایاری‌ها در شهرهای با جمعیت 100 هزار نفر

به گزارش ایسنا، در جریان اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها در ابتدای جلسه بررسی طرح یک فوریتی شورایاری‌ها در شهرهای 100هزار نفر جمعیت در دستور کار اعضا قرار گرفت که پس از بحث و بررسی نهایتا این طرح با اکثریت آراء به تصویب رسید.

بررسی طرح یک فوریت اصلاح تبصره 2 ماده 29 قانون نوسازی عمران شهری یکی دیگر از دستور کارهای سیزدهمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها بود که اعضای این شورا با اکثریت آراء این اصلاحیه را نیز به تصویب رساندند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه یک فوریت دستورالعمل نحوه تحلیف شهرداران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایتا به تصویب اعضای شورای عالی استان‌ها رسید. بررسی طرح یک فوریت اساسنامه تیپ مراکز پژوهشی شورای اسلامی شهرهای مراکز استان‌های کشور نیز در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و نهایتا یک فوریت این طرح به تصویب رسید اما جزئیات آن با توجه به اتمام وقت جلسه به اجلاس بعدی شورای عالی استان‌ها موکول شد.

خبرنگار: میثاق اختر

دبیرخبر: سولماز خوان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان