ماهان شبکه ایرانیان

وزیر صنعت: دستور توقف تولید پراید را نداده‌ام

به گزارش اقتصادآنلاین، رحمانی با تاکید بر این که هدف ما افزایش تولید و تیراژ و کاهش قیمت خودرو است، اظهار کرد: تا کنون مشکل رکود تولید تا حدودی بر طرف شده و اگر موفق به افزایش تولید و تیراژ شویم، قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: برای حقوق مردم به ویژه عمل به تعهدات قطعى و حتى غیر قطعى خودروسازان پافشارى داشتیم و نظارت کافی روز این موضوع انجام می‌دهیم.

عضو کابینه دوازدهم دولت در واکنش به خبر آغاز مجدد پیش‌فروش‌ها تاکید کرد: در حال حاضر برای خودروسازان مجوز پیش فروش صادر نشده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه هیئت نمایندگان گفت: اگر تولید پراید برای خودروساز صرفه ندارد و مجبور است آن را با 10میلیون تومان ضرر به فروش برساند، بهتر است تولید آن را متوقف و به سمت تولید سایر محصولات خودرویی ببرد درحالی‌که رحمانی در جمع خبرنگاران این موضوع را تائید نکرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان