خوراک گولاش یک نوع غذای مجارستانی خوشمزه است و از غذاهای پرطرفدار در اروپای شرقی می باشد، که به راحتی می توانید، آن را در منزل تهیه کنید و از سرو آن لذت ببرید. از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه خوراک گولاش آشنا شوید.
مواد لازم:
مواد مورد نیاز برای تهیه خوراک گولاش عبارت است از:
- گوشت گوسفند بدون استخوان و چربی/ 500 گرم
- گوجه فرنگی/ 250 گرم
- سیب زمینی/ 2 عدد
- پیاز/ 2 عدد
- سیر/ 2 حبه
- برگ بو/ 1 عدد
- فلفل دلمه سبز/ 1 عدد
- رب گوجه فرنگی/ 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز غیر تند یا پاپریکا/ 1 قاشق غذاخوری
- آرد / 2 قاشق
- روغن مایع/ به میزان کافی
- نمک و فلفل/ به مقدار کافی
- سرکه/ 1 قاشق غذاخوری
- خامه ساده به دلخواه/ چند قاشق
طرز تهیه خوراک گولاش
خوراک گولاش همچون خوراک ماهیچه و خوراک سوسیس طعم متفاوت و لذیذی دارد. برای تهیه این غذای مجارستانی در ابتدا باید گوشت را به تکه های درشت تر از گوشت داخل قیمه خرد نمایید.
سپس پیاز را نیز به صورت خلالی خرد کنید و به همراه گوشت و مقداری کمی روغن درون قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت دهید. بعد مواد را تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه خوراک گولاش، سیر را رنده یا ریز کنید و به مواد بیافزاید. سپس نمک، فلفل، پاپریکا، آب و برگ بو را به آن اضافه نمایید.
حال باید گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی درشت خرد کنید و درون ظرفی دیگری آن ها را تفت دهید.
در ادامه زمانی که گوشت نیم پز شد، مواد تفت داده شده را به گوشت های نیم پز شده بیافزایید.
آنگاه درون تابه ای دیگر آرد را با مقدار کمی روغن تفت دهید و بعد یک دو پیمانه آب یا عصاره گوشت را به آن اضافه کنید، بعد آن را به مواد درون قابلمه بیافزایید و صبر کنید، تا خوراک گولاش به جوش آید و خوب جا بیافتد.
در آخر باید پس از پخت گولاش، برگ بو را از داخل غذا بیرون بیاورید و آن را دور بریزید، بعد خوراک گولاش را به ظرف مخصوص سرو انتقال دهید و در صورت تمایل می توانید، روی گولاش خامه بریزید و میل نمایید.
ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، امیدواریم از آموزش پخت خوراک گولاش راضی بوده باشد. برای مشاهده دستور تهیه انواع خوراک همچون خوراک ماهیچه، خوراک سبزیجات، خوراک بلدرچین و … می توانید از مطالب قبلی آرگا دیدن نمایید.