وبسایت سرآشپز پاپیون - محبوبه خدمتی: دستور کیک هویج ساده و خوشمزه ...این کیک گزینه مناسبی برای کودکانی هست که خوردن هویج خام را دوست ندارند .
مواد لازم
- آرد: 2 پیمانه
- روغن: 1.5 پیمانه
- شکر: 1.5 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
- هویج رنده شده: 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
طرز تهیه
1. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم.
2. روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.
3. تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم.
4. حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
5 . حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای 175 درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان