اگر بادمجان دوست باشید، حتما نام موساکا را هم شنیدهاید. غذایی که بر پایه بادمجان تهیه میشود و از کشورهای عثمانی به سراسر جهان سفر کرده است. در ادامه این مطلب، طرز تهیه موساکا با پنیر موزارلا را برایتان شرح میدهیم. غذایی کامل که برای آماده کردنش به زمان زیادی نیاز ندارید.
مواد لازم
- بادمجان: 4 عدد
- پنیر موزارلا گیلاسی کاله: 300 گرم
- مایه ماکارونی: 300 گرم
- قارچ: 200 گرم
- آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری
- شیر: 1 لیوان
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موساکا با پنیر چدار
طرز تهیه موساکا با پنیر موزارلا
ابتدا بادمجانها را به صورت حلقهای برش داده، ده دقیقه در آب سرد قرار دهید و بعد از آبکش و خشک کردن، آنها را در روغن سرخ کنید.
همزمان با سرخ شدن بادمجانها، گوشت چرخ کرده را به صورت مایه ماکارونی آماده کنید.
قارچ را حلقهای خرد کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. وقتی مایه گوشتیتان حاضر شد، پیازهای سرخ شده را هم به آن اضافه کنید.
آرد را در مقداری کره تفت دهید؛ سپس شیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و آنقدر هم بزنیم تا به غلظت فرنی برسد و سس بشامل آماده شود.
کف یک ظرف پیرکس یا هر ظرف مخصوص فر را چرب کنید و یک لایه از بادمجانهای حلقه شده را بچینید و لایه بعدی مواد گوشتی و قارچها را بریزید، روی گوشت ها سس بشامل ریخته و روی مواد یک لایه پنیر موزارلا گیلاسی بچینید. همین کار را یک لایه دیگر تکرار کنید و روی ظرف را کاملاً با پنیر پر کنید.
موادی که لایه لایه در ظرف چیدهاید را در فری که از قبل با دمای 180 درجه یک ربع گرم کردهاید قرار دهید. برای آماده شدن موساکا با پنیر موزارلا، به 30 دقیقه زمان دیگر هم نیاز دارید تا مواد در فر کاملا بپزند و روی پنیر هم طلایی شود.