ماهان شبکه ایرانیان

کاهش علائم افسردگی با مصرف گردو

محققان داده‌های سلامت ملی و نظارت بر تغذیه را از یک نمونه بزرگ در ایالات متحده مورد بررسی قرار دادند

کاهش علائم افسردگی با مصرف گردو

یک مطالعه اپیدمیولوژیک جدید نشان می‌دهد که مصرف گردو ممکن است با کاهش شیوع و علائم افسردگی در بزرگسالان همراه باشد. پس از ارزیابی شرکت کنندگان در مطالعه برای افسردگی، محققان دریافتند که نمرات افسردگی برای مصرف کنندگان گردو 26 درصد پایین‌تر است. همچنین افسردگی در مصرف کنندگان سایر آجیل‌ها نیز در مقایسه با افرادی که آجیل مصرف نکرده اند، 8 درصد کمتر بود.

به گفته  CDC، یکی از هر شش بزرگسال در دوره‌ای از زندگی خود دچار افسردگی می‌شود. مهم است که به دنبال مداخلات و درمان‌های کم هزینه باشیم، مانند تغییرات غذایی، که به آسانی قابل اجرا هستند و ممکن است باعث کاهش بروز افسردگی شود. دکتر لنور عرب در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس می‌گوید: “گردو قبلا به دلیل نقش آن در سلامت قلب و عروق و سلامت شناختی، مورد بررسی قرار گرفته است و اکنون ما شاهد ارتباط آن با علائم افسردگی هستیم. این می‌تواند دلیل دیگری برای گنجاندن گردو در یک برنامه غذایی سالم باشد.”

محققان داده‌های سلامت ملی و نظارت بر تغذیه را از یک نمونه بزرگ در ایالات متحده مورد بررسی قرار دادند. از بیش از 26000 بزرگسال آمریکایی در مورد مصرف غذا در طول یک تا دو روز و همچنین علائم افسردگی آنها در طی دو هفته گذشته، سوال شد. با استفاده از یک پرسشنامه به طور گسترده پذیرفته شده، محققان اغلب عوامل روانی مانند علاقه اندکی به انجام کارها، خواب کم یا خواب بیش از حد، احساس خستگی یا داشتن انرژی کم، و مشکل تمرکز بر روی چیزها، در شرکت کنندگان را رتبه‌بندی کردند. بر اساس یافته‌های این تحقیق، مصرف کنندگان گردو دارای علاقه‌مندی بیشتری به فعالیت‌ها، سطوح انرژی بالاتر، ناامیدی کمتر، تمرکز بهتر و خوش بینی بیشتری بودند.

نمرات افسردگی در افرادی که آجیل و به ویژه گردو مصرف می‌کردند حتی پس از کنترل سن، جنس، نژاد، درآمد، شاخص توده بدنی، مصرف سیگار، مصرف الکل و وضعیت تاهل، به طور قابل توجهی پایین‌تر از افرادی بود که آجیل مصرف نمی‌کردند. به طور متوسط، مصرف کنندگان گردو حدود 24 گرم گردو در روز خورده بودند (حدود یک چهارم فنجان). در حالی که ارتباط بین مصرف آجیل و نمره افسردگی در مردان و زنان ثابت بود، این اثر در میان زنان بیشتر است که علائم افسردگی و استفاده از داروهای ضد افسردگی در آنها نسبت به مردان بیشتر گزارش شده است.

در مقایسه با دیگر درختان آجیل، گردو دارای یک اسید چرب منحصر به فرد است – گردو حاوی چربی‌های غیر اشباع از جمله مقدار قابل توجهی از اسید امگا 3 آلفا لینولنیک است که مقدار آن بیشتر از هر آجیل دیگری است.

همانطور که با هر تحقیق علمی، برخی محدودیت‌های مطالعه باید در نظر گرفته شود، از شرکت کنندگان در مورد انتخاب رژیم غذایی‌شان در طول یک یا دو روز سوال شد، که ممکن است نمایانگر الگوهای مصرف معمول نباشد. افسردگی نیز ممکن است اشتهای معمول و رفتارهای خوردن را تغییر دهد. علاوه بر این، به دلیل ماهیت مقطعی مطالعه، یافته‌ها نمی‌تواند علیت را اثبات کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان