ستاره ؛ سرویس آشپزی - یکی از کارهای لذت بخش برای خانمهای خانه دار درست کردن انواع کیکها با طعم و تزئینهای مختلف است. یکی از انواع کیکهای خوشمزه کیکهای میوهای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار دارد. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک
هویج و
گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.
طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر
مواد لازم |
آرد |
1 و 3/4 پیمانه سرخالی |
شکر |
1 پیمانه |
تخم مرغ |
4 عدد |
روغن مایع |
3/4 پیمانه |
هویج رنده شده |
2 پیمانه |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
دارچین |
2 قاشق چایخوری |
نمک |
1/8 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر |
1 و 1/2 قاشق چایخوری |
مغز گردو |
1/2 پیمانه |
خامه برای تزئین کیک |
به مقدار لازم |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- هویج را بشویید و رنده کنید.
- گردوها را ریز خرد کنید (میتوانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
- کف قالب را خوب چرب کنید و مایهی آماده شده را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید.
- پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
- صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)
اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، میتوانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.
مواد لازم |
تخم مرغ |
4 عدد |
مغز گردو |
نصف لیوان |
هویجی که ریز رنده شده |
به اندازهی 2 لیوان سر خالی |
شکر |
1 لیوان |
آرد |
2 لیوان |
بکینگ پودر |
یک و نیم قاشق چایخوری |
روغن مایع |
سه چهارم لیوان |
وانیل و نمک |
نوک قاشق چایخوری |
دارچین |
یک و نیم قاشق چایخوری |
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- هویج را بشویید و رنده کنید.
- گردوها را ریز خرد کنید.
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
- کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایهی آماده شده را درون آن بریزید.
- روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
- پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
- اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
اگر شما نیز تجربهای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن میشناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.