نمایشگرهای امولد (AMOLED) مزایای متعددی دارند: رنگ مشکی واقعی، رنگ های زنده و پویا، مصرف انرژی پایین، روشنایی بالا، و چند مورد دیگر. با این حال یکی از بزرگ ترین معایب آنها یعنی باقی ماندن تصویر روی پیکسل ها پس از مدت نسبتاً طولانی که به «Burn-in» معروف است، هنوز حل نشده.
مشکل هاله تصویر یا burn-in در نمایشگرهای OLED هنوز پابرجاست.
می دانید که در پنل های امولد، میلیون ها دیود نوری ارگانیک (OLED) وجود دارند که پیکسل ها را تشکیل می دهند. اگر یک دیود برای مدت متوالی روشن بماند، کارآیی اش را از دست می دهد و بنابراین اگر تصویر ثابتی را برای مدتی روی این صفحه به نمایش درآورید، هاله ای از آن برای زمانی طولانی و شاید برای همیشه روی پنل باقی می ماند. این مشکل پیش از این در تلویزیون های پلاسمای قدیمی نیز وجود داشت.
سامسونگ برای نخستین بار ویژگی «نمایشگر همیشه روشن» یا AOD را همراه با گلکسی اس 7 معرفی کرد که ساعت و اعلان ها را به طور دائم روی صفحه نشان می دهد، اما تغییر دائمی مکان این اطلاعات از بروز مشکل burn-in جلوگیری می کند. حال در گلکسی اس 8 با آیتم مشابهی به نام دکمه هوم مجازی روبرو هستیم که همواره در قسمت پایینی نمایشگر وجود دارد، اما چرا نمایش دائمی آن مشکلی به وجود نمی آورد؟
دکمه هوم گلکسی اس 8 نیز به مرور جابجا می شود.
تیمی از کاربران هلندی به بررسی این موضوع پرداخته و با چسباندن برچسب هایی در کنار دکمه هوم گلکسی اس 8، مشاهده کردند که سامسونگ رویکرد مشابهی را برای جلوگیری از مشکل فوق به کار گرفته، یعنی دکمه نرم افزاری هوم در پرچمدار جدید کره ای ها نیز به مرور تغییر مکان می دهد، اما این جابجایی به قدری نامحسوس است که به راحتی متوجه آن نخواهید شد. مقایسه سه تصویر زیر می تواند این تغییر را آشکار سازد:
البته این جابجایی فقط در زمان قفل بودن موبایل یعنی در حالت AOD به وجود می آید و هنگام استفاده از دستگاه، دکمه هوم و نوار ابزار پایین دستگاه کاملاً در جای خودشان ثابت هستند که البته جای نگرانی نیست، چون تغییرات پویای نمایشگر در زمان استفاده، احتمال بروز burn-in را از بین خواهد برد.