ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن

کیک هویج را می‌توان به اشکال مختلف تهیه کرد، بعضی با سس سیب، آناناس، کشمش، بادام یا نارگیل آن را درست می‌کنند. در ادامه ما قصد داریم کیک هویج بدون گلوتن و وگان با روکش بادام هندی را به شما آموزش دهیم، در ادامه با طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن

کیک هویج را می‌توان به اشکال مختلف تهیه کرد، بعضی با سس سیب، آناناس، کشمش، بادام یا نارگیل آن را درست می‌کنند. در ادامه ما قصد داریم کیک هویج بدون گلوتن و وگان با روکش بادام هندی را به شما آموزش دهیم، در ادامه با طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج وگان

  • 2 فنجان آرد بادام 
  • نصف فنجان آرد بدون گلوتن سلینو
  • 1 قاشق چای‌خوری دارچین
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری جوز هندی آسیاب شده
  • 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • سه چهارم فنجان شکر نارگیل 
  • یک چهارم فنجان روغن نارگیل
  • یک چهارم فنجان شیر بادام یا شیر سویا ( یا هر شیر غیر لبنی به دلخواه)
  • 1 قاشق چا‍‌ی‌خوری عصاره وانیل
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • یک چهارم فنجان بادام خرد شده یا کشمش به دلخواه

کیک هویج

طرز تهیه تاپینگ (روکش) بادام هندی

  • سه چهارم فنجان بادام هندی خیس خورده (شب تا صبح یا حداقل 4 ساعت خیس کنید).
  • 1 قاشق چای‌خوری آبلیمو
  • 2 قاشق غذا‌خوری روغن نارگیل ذوب‌شده
  • 1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه کیک هویج وگان

فر را روشن کنید تا با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شود.

در یک کاسه بزرگ مواد خشک را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند.

سپس روغن نارگیل، شیر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله‌ای باقی نماند.

هویج را به مخلوطتان اضافه کنید و هم بزنید.

سینی مخصوص فر را هم روغن بزنید یا روکش روغنی روی آن قراردهید و خمیرتان را روی آن بریزید و به طور یکنواخت آن را روی سینی پهن کنید و داخل فر قرار دهید.

کیک را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود بعد از این مدت آن را از فر خارج کنید و قبل از درآوردن از سینی به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه تاپینگ بادام هندی

بادام هندی‌های خیس خرده را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید و بعد تمام مواد دیگر لازم برای تاپینگ بادام هندی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روان شود.

بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بگذارید، تاپینگ بادام هندی را روی کیک هویج بدون گلوتن بریزید و با بادام‌ تست شده، گردو و کشمش یا  مواد دیگری به دلخواهتان تزئین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان