سس چیمی چوری دارای سبزیجات معطر است که باعث عطر و طعم دهی به مرغ، ماهی و گوشت قرمز میشود. از این سس در طعم دار کردن انواع گوشت قبل از پخت میتوان استفاده کرد، البته این سس را همراه با گوشت و مرغ گریل شده هم مصرف میکنند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس چیمی چوری
- 1 حبه موسیر له شده
- 4 حبه سیر له شده
- 1 عدد فلفل تند خرد شده
- نصف فنجان سرکه قرمز
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف فنجان گشنیز خرد شده
- یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خرد شده
- سه چهارم فنجان روغن زیتون
طرز تهیه سس چیمی چوری
در کاسهای سیر، موسیر، فلفل تند، سرکه و نمک را مخلوط کنید، به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. در صورت تمایل در این مرحله میتوانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید و کمی از پوست لیمو را هم رنده کنید و در آن بریزید.
سبزیجات و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید.
در صورتیکه میخواهید از سس برای مزهدار کردن گوشت استفاده کنید، گوشت را داخل ظرف شیشهای، استیل ضد زنگ یا سرامیک بگذارید و مقداری از سس (به اندازه یک کاسه کوچک) را برای روی گوشت گریل شده نگه دارید و بقیه آن را روی آن بریزید.
سس را طوری بریزید طوری که کامل روی آن را بپوشاند. بعد در آن را ببندید و حداقل 3 ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال نگه دارید.
بعد از اینکه آن را از یخچال درآوردید، قبل از گریل کردن سس را کامل از روی گوشت پاک کنید و بعد گریل کنید.
موقع سرو کردن مقداری از سس باقیمانده را روی گوشت گریل شده بریزید و سرو کنید، میتوانید در صورت تمایل سس را به صورت جداگانه در کاسه کوچک کنار بشقاب گوشت قراردهید.
طرز تهیه برگر با سس چیمیچوری را اینجا بخوانید.