سس بشامل از انواع سس های فرانسوی خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع سس را با روش های مختلفی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه سس بشامل از کره و آرد و شیر و خامه و ادویه های مخصوص و … استفاده می شود.
سس سالسا، سس بشامل، سس قارچ و سس مایونز از انواع سس های خوش طعم هستند که در دستور تهیه برخی از غذاها از این طعم دهنده ها استفاده می شود.
مواد لازم
- کره : 25 گرم
- آرد : دو قاشق غذاخوری
- جوز هندی : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- خامه : دو قاشق غذاخوری
- شیر : به مقدار لازم
- پاپریکا : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- آویشن : به میزان لازم
طرز تهیه سس بشامل در منزل
برای تهیه سس بشامل ابتدا آرد را به کمک کره تفت دهید.
به صورت آرام آرام شیر را به آرد تفت داده شده بیفزایید و مخلوط شیر و آرد را مدام هم بزنید و بعد از اینکه مخلوط این مواد به غلظت مناسبی رسید ریختن شیر را قطع کنید.
غلظت این سس باید در حدی باشد که وقتی انگشت خود را روی قاشق می کشید رد انگشت روی آن بماند.
در مرحله بعدی طرز تهیه سس بشامل نمک و جوز هندی را به مخلوط مواد سس بیفزایید سپس برای طعم بهتر سس بشامل دو قاشق خامه به آن بیفزایید و ادویه ها را هم در مرحله آخر به مواد سس بیفزایید سپس سس را از روی حرارت گاز بردارید.
نکات طلایی برای طعم بهتر این سس
- در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پارمزان به مواد سس بشامل بیفزایید.
- سس برای اینکه به صورت کامل گرفته شود باید ولرم باشد.
- در صورتی که قصد استفاده از سس را ندارید روی آن را بپوشانید تا سفت شود.
- در صورت تمایل می توانید برای تهیه این سس از سبزیجات مختلف نظیر هویج و موسیر یا گوشت مرغ استفاده نمایید که بعد از آماده شدن باید سس را از صافی عبور دهید.
- برای افزودن سبزیجات به سس بشامل باید سبزیجات را قبل از افزودن به سس تفت دهید تا نرم شوند.
- در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر سس بشامل به آن مقداری گردو بیفزایید.
در این آموزش با طریقه درست کردن سس بشامل و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.