طرز تهیه خوراک اردک و ایجاد طعم خوش در آن

طرز تهیه خوراک اردک را در این بخش از مطالب آشپزی ارائه نموده ایم. که با همراه شدن با این نوشتار می توانید نحوه پخت گوشت اردک را به راحتی فرا بگیرید.

طرز تهیه خوراک اردک و ایجاد طعم خوش در آن

یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه خوراک اردک می باشد، که معمولا آن را به دو روش تهیه می نمایند. در مطالب قبلی آرگا با طرز تهیه اردک شکم پر آشنا شدید و در این بخش قصد داریم به ارائه طرز تهیه خوراک اردک و ایجاد طعم خوش در آن بپردازیم.

خورشت اردک

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه خوراک اردک عبارت است از:

  • گوشت اردک/ 500 گرم
  • نخود فرنگی/ 200 گرم
  • قارچ/ 100 گرم
  • بادام بو داده/ 100 گرم
  • ساقه کرفس/ 2 عدد
  • روغن/ 2 قاشق سوپ خوری
  • سویا سس/ 2 قاشق سوپ خوری
  • آرد ذرت/ 2 قاشق چای خوری
  • نمک/ 1 قاشق چای خوری
  • آب مرغ/ 1 فنجان

طرز تهیه خوراک اردک

ابتدا گوشت را به صورت برش های بسیار نازک ببرید. بعد قطعات برش خورده گوشت را با نمک مزه دار کنید.

روغن را درون یک تابه مناسب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از داغ شدن گوشت را داخل روغن بریزد، تا سرخ شود و به شکل ترد در آید. سپس سس سویا را به آن بیافزاید و مقداری به هم بزنید.

قارچ و کرفس را خوب شست و شو دهید و آن ها را به شکل قطعات کوچک خرد نمایید. بعد به گوشت اضافه کنید و مقداری به هم بزنید تا 2 الی 3 دقیقه بپزد.

در مرحله بعدی طرز تهیه خوراک اردک باید آب مرغ را به آن اضافه کنید، بعد نخود فرنگی از قبل پخته شده را بیافزاید و 5 دقیقه به آن زمان دهید تا خوب بجوشد.

آنگاه برای غلیظ تر شدن خوراک اردک، مقدار کمی آب را با آرد ذرت کاملا مخلوط کنید، سپس آن را به مواد اضافه کنید، اجازه دهید چند دقیقه ای بپزد، تا به اصطلاح غذا جا بیافتد.

در مرحله آخر بادام بو داده شده را به آن بیافزاید. اکنون خوراک اردک آماده سرو کردن می باشد.

طرز تهیه خوراک اردک

ضمن تشکر از همراهی شما با این آموزش، پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با انواع خوراک ها و غذاهای ایرانی در بخش آموزش آشپزی غذاهای ایرانی آرگا دیدن نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان