پخت پنیر کبابی کاله یا هالومی را بعضیها بخاطر عطر و بافت متفاوتش دوست دارند و بعضیها به بهانه رساندن کلسیم فراوان به بدنشان سراغش میروند. چه بهانه شما برای اضافه کردن پنیر کبابی به بشقاب غذایتان طعم خاص آن باشد و چه خاصیتهای فراوانش، خواندن ادامه این مطلب را به شما توصیه میکنیم تا با راههای متفاوتی برای طعمدار کردن و پخت پنیر کبابی کاله آشنا شوید.
پخت پنیر کبابی کاله با دستور شماره یک
پنیر کبابی خوشنمک، وقتی با رب انار طعمدار میشود، میتواند هر سلیقهای را راضی کند.
مواد لازم
- روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
- پنیر کبابی: 300 گرم پنیر کبابی کاله (خرید از دیجی کالا)
- سماق: 1 قاشق چایخوری
- پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
- پونه: نصف قاشق چایخوری
- کنجد برشته: 1 قاشق مرباخوری
- دانه انار: 2 قاشق غذاخوری
- رب انار: 1 قاشق غذاخوری
- برگ نعناع: نصف فنجان
- گوجه گیلاسی حلقه شده: 5 عدد
طرز تهیه
روغن زیتون را در یک تابه بریزید و ادویهها، سبزیها و کنجد را در آن بریزید. سپس پنیرهایی که به شکل مکعبی برش زدهاید را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن، به پنیر برای سرخ شدن فرصت دهید.
پس از سرخ شدن دو طرف پنیر کبابی کاله ، رب انار و سپس گوجه گیلاسی را اضافه کنید. بعد از پخت گوجهها، دانه انار را هم اضافه کنید و کمی در تابه بگردانید.
وقتی هالومی را در ظرف سرو کشیدید، برگهای نعناع را روی آن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد گرم هالومی
پخت پنیر کبابی کاله با دستور شماره 2
درست است که هالومی طعم و عطر خاصی دارد اما اگر آن را در چند طعمدهنده بخوابانید و سپس کباب کنید، لذت بیشتری از خوردنش خواهید برد.
مواد لازم
- پودر فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- برگ نعنا خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- لیمو: 1 عدد کوچک
- کدو سبز حلقه شده: 1 عدد
- روغن زیتون: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
در یک بشقاب پوست لیمو را رنده کنید، فلفل و برگ نعناع را همراه با روغن زیتون با آن ترکیب کنید.
برشهای پخت پنیر کبابی کاله و حلقههای کدو را در این ترکیب برای نیم ساعت بخوابانید.
هالومی و کدو را به شکل یک در میان به سیخ بکشید و در فر بگذارید و شعله گریل را روشن کنید. پس از برشته شدن کدو و پنیر آنها را در ظرف سرو بچینید.
پخت پنیر کبابی کاله با دستور شماره 3
قرار نیست همیشه هالومی را در تابه سرخ کنید، میتوانید آن را روی منقل هم کباب کنید.
مواد لازم
- پنیر کبابی: 1 بسته
- روغن زیتون بکر: 1 قاشق مرباخوری
- سیر له شده: 2 حبه
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
در یک بشقاب، سیر له شده، روغن زیتون بکر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. هالومی را برای یک ساعت در این ترکیب بخوابانید و در یخچال بگذارید. در میانه مزهدار شدن پنیرها، آنها را زیر و رو کنید.
مکعبهای پخت پنیر کبابی کاله را به سیخ بکشید و در فر بگذارید. شعله گریل را روشن کنید و پس از طلایی شدن پنیرها، آنها را در ظرف سرو بچینید.