ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی همراه ویدئو

دیپ‌های مختلفی برای سرو در کنار تنقلات، غذاهای مختلف و فینگرفود‌ها وجود دارد. مواد اصلی و پایه‌ای که بیشتر در تهیه دیپ‌ها در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به ماست، شیر، خامه، پنیر‌ها و انواع سس‌ها اشاره کرد. در ادامه طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی را بخوانید و ویدیو آن را هم مشاهده کنید.

طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی همراه ویدئو

دیپ‌های مختلفی برای سرو در کنار تنقلات، غذاهای مختلف و فینگرفود‌ها وجود دارد. مواد اصلی و پایه‌ای که بیشتر در تهیه دیپ‌ها در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توان به ماست، شیر، خامه، پنیر‌ها و انواع سس‌ها اشاره کرد. در ادامه طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی را بخوانید و ویدیو آن را هم مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی

طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی

طرز تهیه دیپ با پنیر خامه‌ای ویلی

ابتدا کالباس‌ها، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه و قارچ‌ها را به صورت نگینی و کوچک خرد کنید. سیر را کاملا له یا ساطوری کنید.
داخل ماهیتابه و روی حرارت متوسط کره را آب کنید و بعد سبزیجات و کالباس خرد شده را به آن اضافه کرده و بعد از آن که مقداری تفت دادید، یک قاشق سرپر پنیر خامه‌ای ویلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آویشن را اضافه کنید و سپس یک قاشق چای‌خوری سس خردل در آن بریزید و مجددا هم بزنید.

250 گرم آب گوشت را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و نمک و فلفل را به مقدار لازم روی آن بریزید و بعد از اینکه آب گوشت کمی تبخیر شد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مخصوص بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید به طوریکه کاملا روی دیپ را بپوشاند، حالا دیپ را مدتی در مایکروویو قرار دهید تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود. بعد از آن که پنیر شروع به آب شدن کرد دیپ را از مایکروویو خارج کرده و مقداری جعفری برای تزئین روی آن بریزید و به همراه چیپس یا هر خوراکی که برای مصرف در کنار دیپ در نظر گرفته‌اید سرو کنید و لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان