ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: قزل آلا با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     نمک  1/2 قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی قزل آلا  4 تکه
  •     بادام  85 گرم
  •     برگ جعفری تازه  1 پیمانه
  •    لیمو 2 عدد
 
قزل آلا با بادام و جعفری 
 
طرز تهیه:

1-در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.

2-به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط 2 عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد).

3-درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود 4 تا 5 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود 2 دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.

4-آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید.

5-بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، 1 قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود 1 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

6-ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

7-آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:

1- از 4 عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.

2- از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.

3- برگ های جعفری را درشت خرد کنید.

4- پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید. 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان