ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ سیرابی مجلسی به روش یونانی‌ها

ترکیه‌ای‌ها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی می‌گویند و یونانی‌ها نامش را اِسکمبی اَوگولِمونو گذاشته‌اند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آب‌لیمو طعم‌دار شده است. سس مخصوص لیمو و تخم مرغ یا همان اَوگولِمونو سس خاص آشپزی یونانی است و از همانجا هم به غذای مردم ترکیه وارد شده است.

طرز تهیه سوپ سیرابی مجلسی به روش یونانی‌ها

ترکیه‌ای‌ها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی می‌گویند و یونانی‌ها نامش را اِسکمبی اَوگولِمونو گذاشته‌اند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آب‌لیمو طعم‌دار شده است. سس مخصوص لیمو و تخم مرغ یا همان اَوگولِمونو سس خاص آشپزی یونانی است و از همانجا هم به غذای مردم ترکیه وارد شده است.

طرز تهیه این سوپ پرخاصیت و خوش‌طعم یونانی را در ادامه این مطلب خواهید خواند. یادتان نرود که سیرابی پروتئین، کلسیم، آهن و روی فراوانی دارد و با خوردنش می‌توانید بخشی از نیاز بدنتان به ویتامین B را هم تامین کنید.

مواد لازم

  • سیرابی گوساله: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • گردن گوسفند: نیم کیلو
  • پیاز چهارقاچ؛ دو عدد
  • سیر له شده: سه حبه
  • برگ بو: دو پَر
  • کرفس با برگ: یک ساقه
  • لیمو ترش: سه عدد لیمو زرد (پنج عدد لیمو سبز)
  • نمک و فلفل: مقداری

سوپ سیرابی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک سیرابی

طرز تهیه سوپ سیرابی

لیمو را آب بگیرید. سپس گردن را بشویید و با نیمی از پیاز، سیر، کرفس و یک پر برگ بو در قابلمه بزرگی با دو لیتر آب روی اجاق بگذارید.

بعد از به جوش آمدن آب، کف روی آن را بگیرید. سپس آتش را کم کرده، نمک و فلفل را اضافه کنید و برای حدود یک ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید.

سیرابی را خوب بشویی و با باقی پیاز، سیر و برگ بو در قابلمه کوچکی روی اجاق بگذارید و به اندازه‌ای که دو سه بند انگشت آب روی سیرابی باشد، در قابلمه آب بریزید.

آب را روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس در قابلمه را باز بگذارید و به همین شکل یک ساعت به پخت ادامه دهید. بعد از یک ساعت سیرابی را در آبکش بریزید و بعد از شستن در قابلمه گوشت بیندازید.

وقتی گوشت و سیرابی پخته شد، آنها را با کفگیر از آب بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند. آب گوشت را از صافی بگذرانید و به قابلمه برگردانید. استخوان گوشت را هم بکشید و دور بریزید. گوشت و سیرابی را روی تخته ساطوری کنید و در قابلمه بریزید.

حالا تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و با چنگال بزنید. آب‌لیمو را با کمی نمک به آن اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. یک پیمانه از آب گوشت بردارید و با تخم‌مرغ مخلوط کنید.

شعله را خاموش کنید. وقتی آب گوشت از جوش افتاد، کاسه را کم کم در قابلمه خالی کنید و سوپ را هم بزنید.

سوپ سیرابی را بعد از پخت هرچه سریعتر سرو کنید.
 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان