به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، بهزاد سلطانی شامگاه روز شنبه در همایش معلم، تولید و اقتصاد دانش بنیان که با حضور رییس جمهوری در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: این همایش ، همایش از علم تا ثروت است اما ما هنوز به ثروت سازی نرسیده ایم و امیدواریم در 10 سال اینده به ثروت از طریق علم برسیم.
وی با بیان اینکه علمی که به ثروت برسد بهترین علم است؛ علمی که حاصل فناوری باشد، شفاف ترین است و باید الگو قرار داده شود، بیان کرد: امروز شاهد به نمایش گذاشتن 56 طرح از 436 طرح پایان یافته خاتمه فنی شرکت های دانش بنیان بودیم .
وی گفت: از سال 92 تاکنون سرمایه 25 میلیارد تومانی تایید شده صندوق نوآوری و شکوفایی به 2 هزار و 33 میلیارد تومان افزایش یافته است، تنوع خدمت صندوق از 1 خدمت در سال 92 به 20 خدمت در سال 96 تغییر یافته است .
سلطانی ادامه داد: درخواست های ارایه شده شرکت ها از 51 درخواست به 3 هزارو 533 درخواست یعنی رشد 69 برابرتغییر داشته و مصوبات طرح ها از 4 مصوبه به 1947 طرح تغییر پیدا کرده است.
وی اظهارکرد: درچهار سال گذشته 438 طرح خاتمه یافته فنی داشته ایم که از این تعداد تا کنون 103 طرح رونمایی شده است و 22طرح خاتمه یافته ناموفق داشته ایم، 238 محصول توسعه یافته داشته ایم و توانسته ایم برای 56 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کنیم .
وی گفت: در اقتصاد 330 میلیون تومان هزینه ایجاد اشتغال پایدار دولتی است در صورتی که در اقتصاد دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی با 100 میلیون تومان توانستیم اشتغال پایدار ایجاد کنیم.
سلطانی ادامه داد: حاصل استفاده از منابع مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش خصوصی، حمایت از266 طرح زیست فناوری و تصویب 212 میلیارد تومان اعتبار برای شرکت های این بخش به عنوان اولین فناوری کشور ، تصویب 127 میلیارد تومان برای 232 طرح در حوزه الکترونیک و تصویب 119 میلیارد تومان برای 234 طرح در حوزه فناوری اطلاعات است.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان همانطور که از مدرسه به دانشگاه می آیند، باید بعد از فراغت از دانشگاه هم شرکت دانش بنیان ایجاد کنند، یادآور شد: باید هر 10 دانشجو یک شرکت دانش بنیان ایجاد کنند، با این کار کشور به قدرت منطقه تبدیل خواهد شد.
علمی ** 9340
خبرنگار: منیر ابراهیمی زاده*انتشار: زهره محتشمی پور