سس مایونز از انواع سس های خوش طعم است که دارای مصارف زیادی می باشد و شما می توانید این نوع سس را در منزل به صورت کم چرب یا پرچرب تهیه کنید. در طرز تهیه سس مایونز از زرده تخم مرغ و روغن زیتون و سرکه و پودر خردل و آبلیمو و شکر و نمک و فلفل سفید استفاده می شود.
سس کچاپ، سس مایونز، سس سفید و سس قارچ از انواع سس های پرکابرد برای پخت فست فود ها و غذاهای مختلف هستند و شما می توانید این نوع سس ها را به صورت بهداشتی در منزل تهیه کنید.
![طرز تهیه سس سفید](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290139d.jpeg)
مواد لازم
- روغن زیتون : دو لیوان
- سفیده تخم مرغ : دو عدد
- پودر خردل : یک قاشق چایخوری
- سرکه : دو قاشق غذاخوری
- شکر : یک قاشق چایخوری
- آبلیمو : 4 قاشق چایخوری
- فلفل سفید ک نصف قاشق چایخوری
- نمک : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سس مایونز در منزل
برای تهیه سس مایونز ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. توجه داشته باشید که بهتر است برای راحت تر جدا کردن زرده و سفید به سرعت بعد از بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال اقدام نمایید تا تخم مرغ انسجام کامل را داشته باشد.
سفیده تخم مرغ را به همراه پودر خردل و نمک و شکر را درون میکسر بریزید و هم بزنید تا به صورت کرم رنگ درآید.
![هم زدن سفیده تخم مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290154m.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه سس مایونز آبلیمو و سرکه را با یکدیگر ترکیب نمایید و 1/2 این ترکیب را به صورت قطره ای به تخم مرغ بیفزایید و در حین اضافه کردن ترکیب آبلیمو و سرکه به سفیده دستگاه میکسر را روشن کنید و سفیده را مدام هم بزنید.
1/2 روغن زیتون را به صورت قطره ای به مایه سس مایونز اضافه کنید و به صورت پیوسته مایه سس را هم بزنید تا سس به غلظت لازم برسد سپس باقی مانده مخلوط آبلیمو را به صورت آرام آرام به مایه سس بیفزایید و باقی مانده روغن زیتون را هم به صورت قطره قطره به سس مایونز اضافه کنید تا سس یکدست و خوش طعمی بدست آید.
![افزودن سرکه و روغن زیتون به سس](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290154m.jpeg)
در مرحله آخر طرز تهیه سس مایونز بعد از آماده شدن سس فلفل سفید را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا سس به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای محیط بماند و بعد از مدت زمان ذکر شده سس را درون ظرف درب دار و شیشه ای بریزید و آن را در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.
![سس مایونز خانگی](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290170i.jpeg)
نکات طلایی برای تهیه سس مایونز
- توجه داشته باشید که اگر روغن یا مخلوط سرکه را به صورت یکباره به مایه سس اضافه کنید سس مایونز می برد.
- در هنگام جدا کردن زرده و سفید دقت داشته باشید زیرا اگر مقدار کمی از زرده با سفیده مخلوط شود سس مایونز می برد.
- اگر تمایل دارید از زرده تخم مرغ برای تهیه سس مایونز استفاده کنید بهتر است آن را به خوبی هم بزنید تا رنگ سس مایل به زرد نشود.
- برای تهیه سس مایونز خانگی می توانید از فلفل سیاه نیز استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید کیفیت ظاهری و طعم سس مایونز بهتر باشد بهتر است در طرز تهیه سس مایونز از روغن زیتون استفاده کنید.
![سس مایونز](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290186s.jpeg)
- انواع سبزیجات و ادویه جات را می توانید در مرحله آخر دستور تهیه سس مایونز به مایه سس بیفزایید و سس با طعم متفاوتی را تهیه کنید.
- توجه داشته باشید که سس مایونز خانگی فاقد مواد نگهدارنده می باشد از این رو سالم تر است و علاوه بر این می توانید آن را فقط یک هفته در یخچال نگهداری کنید زیرا بعد از گذشت یک هفته سس فاسد می شود.
- برای جلوگیری از بریده شدن سس مایونز می توانید در هنگام تهیه سس ظرف را روی سطح یخ یا سطح سردی قرار دهید.
![روش تهیه سس مایونز](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/25/0806290201n.jpeg)
در این مطلب با دستور درست کردن سس مایونز خانگی آشنا شدید که امیدواریم با توجه به مراحل و نکات ذکر شده بتوانید سس خانگی بی نظیر و خوش طعمی را در منزل تهیه کنید.