به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و هفتمین روز از خرداد ماه 1398 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به فروش 4 میلیارد تومانی فیلم جدید نرگس آبیار اشاره کرد.
گذشت «شبی که ماه کامل شد» از مرز 4 میلیارد تومان فروش/استقبال گسترده از فیلم جدید نرگس آبیار
فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» تازهترین ساخته نرگس آبیار این رزوها اکران خود در سینماهای کشور را آغاز کرده و توانسته در کمتر از 10 روز اکران مرز فروش 4 میلیارد تومانی را پشت سر بگذارد.
فیلم سینمایی "شبی که ماه کامل شد" تازهترین ساخته نرگس آبیار این رزوها اکران خود در سینماهای کشور را آغاز کرده و توانسته در کمتر از 10 روز اکران، مرز فروش 4 میلیارد تومانی را پشت سر بگذارد.
پرافتخارترین فیلم سی و هفتمین جشنواره فیلج فجر در حالی توانسته در بخش فروش به موفقیت برسد که رقبای پر تعداد و اکثراً آثار کمدی را در چرخه اکران سینماها میبیند، این فیلم هم اکنون با فروشی معادل چهار میلیارد تومان در رتبه هشتم پرفروشترین فیلم سال جاری قرار گرفته است.
«شبی که ماه کامل شد» چهارمین تجربه کارگردانی نرگس آبیار در حالی توانسته مخاطب را به سالن سینما بکشاند که شامل محدودیت سنی است و جزو آثار خاص سینما محسوب میشود، «شبی که ماه کامل شد» موفقیتهای خود در گیشه را در کمتر از 10 روز به دست آورده است.
فیلم جدید نرگس آبیار روایت زندگی دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران است که درگیر عشق جوانی شهرستانی میشود و این در حالیست که دختر به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است. در این مسیر، برادرش با او همراه میشود اما در میانه راه، اتفاقاتی برای آنها رقم میخورد که جبران ناپذیر است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
گرانی کاغذ فعالیت ناشران را متوقف کرده است/بحران کاغذ نباید نویسندگان را ناامید کند
نویسنده کتاب «پدران و مادران من» گفت: صنعت نشر و چاپ و همچنین عرصه ادبیات روزگار خوبی را سپری نمی کند اما با این وجود اعتقاد دارم که ما نباید ناامید شویم و این روزها وظیفه نویسندگان سختتر و جدیتر از گذشته شده است، نویسندگان باید با اعتقاد راسخ راه گذشته را پیگیری کرده و در برابر ناملایمات عرصه چاپ سر خم نکنند.
سید علی کاشفی خوانساری نویسنده و پژوهشگر عرصه فرهنگ و ادبیات در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره فعالیت های کنونی خود در عرصه نویسندگی گفت: در حال حاضر مشغول نگارش جلد پنجم مجموعه "من مسلمانم" هستم، این کتاب دایرة المعارف مسلمانان برای سنین کودک و نوجوان است که مراحل پایانی را برای عرضه در بازار کتاب پشت سر میگذارد.
وی در همین راستا ادامه داد: علاوه بر کتاب "من مسلمانم"، مشغول جمع آوری، تالیف و تدوین مجموعه مقالات خود درباره نقد ادبی هستم، این مجموعه با عنوان "از نقد گفتن" نیز برای انتشار در سال جاری آماده می شود.
نویسنده کتاب "پدران و مادران من" درباره تاثیر مستقیم گرانی کاغذ بر فعالیت نویسندگان اظهار کرد: متاسفانه به دلیل گرانی کاغذ بسیاری از ناشران فعالیت خود را متوقف کردهاند و به هیچ عنوان آثار جدید را برای نشر و چاپ پذیرا نیستند و بیشتر به چاپ آثار معوق می پردازند.
وی در همین رابطه تاکید کرد: صنعت نشر و چاپ و همچنین عرصه ادبیات روزگار خوبی را سپری نمیکند اما با این وجود اعتقاد دارم که ما نباید ناامید شویم و این روزها وظیفه نویسندگان سختتر و جدیتر از گذشته شده است، نویسندگان باید با اعتقاد راسخ راه گذشته را پیگیری کرده و در برابر ناملایمات عرصه چاپ سر خم نکنند.
دبیر دو ویژهنامه «پژوهشنامه ادبیات کودکان» ادامه داد: نویسندگان همواره با مشکلات آشنا هستند، گاهی برای یک نویسنده پیش میآید که کتابش برای چاپ سالها پشت صف میماند پس معتقدم در این شرایط هم نویسندگان باید صبر را پیشه کنند تا بحران کاغذ سپری شود، این شرایط به هیچ وجه نباید مانع تالیف و نوشتن کتاب از سوی نویسندگان شود، حتی اگر این نوشتهها برای چاپ مسیر سختی را پشت سر بگذارند.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
با سریال «عروس تاریکی» به تلویزیون باز میگردم/برای هنرجویان نوجوان تدرسی میکنم چون حرص شهرت ندارند
بازیگر سریال «عروس تاریکی» گفت: در سریال «عروس تاریکی» به کارگردانی محمود معظمی و تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان به ایفای نقش پرداختهام که از 25 خردادماه از شبکه یک سیما روی آنتن سیما رفته است.
مهوش صبرکن بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی در سریال «عروس تاریکی» به کارگردانی محمود معظمی و تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان به ایفای نقش پرداختامم که از 25 خردادماه از شبکه یک سیما روی آنتن سیما رفته است، همچنین در سریال تلویزیونی «آچمز» به ایفای نقش پرداختم که قرار بود در ماه مبارک رمضان پخش شود اما به دلایلی پخش نشد و احتمالاً در تابستان امسال روی آنتن رسانه ملی خواهد رفت.
وی درباره نقش خود در سریال عروس تاریکی اضافه کرد: ضبط این سریال نزدیک به دو سال طول کشید و من هم چیزی در حدود 4 ماه درگیر پروژه بودم، در این سریال نقش یک مادر را ایفا میکنم که دارای یک فرزند پسر است، پسر این مادر درگیر یک رابطه احساسی شده و درجریان این رابطه دچار جریاناتی میشود که اتهام قتل دختری که عاشقش شده برگردنش میافتد و ما برای اینکه ثابت کنیم پسر بیتقصیر است، درگیر اتفاقاتی میشویم.
این بازیگر درباره بازی خود در سریالی دیگر با «دخترم نرگس»بیان کرد: این کار برای شبکه استانی ارومیه و شبکه سه سیما تولید شده به همین خاطر تمام عوامل آن از اهالی ارومیه انتخاب شدهاند و فیلمبرداری این مجموعه نیز در ارومیه انجام شد، قصه این سریال پیرامون زندگی یک خانواده طلافروش است که محمود پاکنیت در این سریال نقش همسر من را بازی میکند و در آنجا هم به دلیل مشکلاتی که برای پسرمان اتفاق میافتد قصه پیش میرود.
وی درباره وضعیت کلی تئاتر در سالهای گذشته افزود: وضعیت تئاتر خیلی عالی است و دستمزدها نیز بسیار افزایش پیدا کرده و کارهای فراوانی انجام میشود اما به اعتقاد من این مقدار پیشرفت هنوز برای موفقیت عرصه نمایش ما کم است، بهخصوص در شهرستانها که اصلاً کار نمیشود و تنها راهحل خروج از این مشکل حمایت و افزایش تعداد سالنها است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
اهل دروغ گفتن و تبلیغات الکی نیستم، فعلا بیکارم/در «خوب، بد، جلف 2» بازی نمیکنم
بازیگر فیلم سینمایی «هزارپا» گفت: اهل شوآف، دروغ گفتن و تبلیغات نیستم که بگویم پیشنهادات بسیاری دارم و آنها را قبول نمیکنم، اینطور نیست که پیشنهادی هم نباشد، اما در کل تعداد آثاری که برای بازی پیشنهاد میشود به شدت کاهش یافته است.
سپند امیر سلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: خیلی وقت است که هیچ پیشنهاد خوبی نداشتهام و هم اکنون هم به امور شخصی زندگی خود پرداخته و سر هیچ کاری نیستم.
وی دلیل کم کاری خود در عرصه بازیگری را اینگونه شرح داد: اهل شوآف، دروغ گفتن و تبلیغات نیستم که بگویم پیشنهادات بسیاری دارم و آنها را قبول نمیکنم، اینطور نیست که پیشنهادی هم نباشد، اما در کل تعداد آثاری که برای بازی پیشنهاد میشود به شدت کاهش یافته است.
بازیگر فیلم سینمایی «هزار پا» درباره کمرنگ شدن خود در عرصه سینما اظهار کرد: من اکثر فعالیت جدی خود را در تئاتر و یا تلویزیون داشتهام و زیاد در سینما نبودم، البته معدود کارهایی بوده اما به قوت تئاتر و تلویزیون نیست، دلیل اصلی این اتفاق هم این است که سینما باید مرا بخواهد که بتوانم در آن حضور پیدا کنم.
وی در همین راستا ادامه داد: وقتی هیچ پیشنهاد درست و حسابی از سینما ندارم چگونه میتوانم با قدرت تلویزیون در سینما هم بازی کنم، دوستان سینما نقشی داشته باشند و پیشنهاد بدهند، من همان بازیگری هستم که در تلویزیون بازی میکنم و مطمئناً همان انگیزه و انرژی را در سینما هم خواهم گذاشت.
بازیگر سریال «زوج یا فرد» درباره حضورش در این سریال تاکید کرد: خوشحالم که در این اثر تلویزیونی به ایفای نقش پرداختم، در کل از حضورم در این سریال راضی هستم و بازخوردهایی را هم که از مخاطبان و مردم به من رسید کاملاً راضی کننده و مثبت بود.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
ادبیات انقلابی و مقاومت نیاز به حمایت دارد/سبد فرهنگی خانواده کوچک شده است
نویسنده کتاب «بی اسمی» گفت: موضوعاتی همچون ادبیات انقلابی و مقاومت که به عنوان هویتی مهم برای کشور ما محسوب میشوند نیاز به توجه دارند در حالی که این مهم بسیار کم رنگ در جامعه منعکس شده است.
احمد شاکری نویسنده آثاری همچون "در وادی ادبیات"، "خواب نما"، "در عالم اسراری است" و "باران نیمروز" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون موضوع حمایت از ادبیات پژوهشی گفت: حمایت از تولید ملی باید ابعاد گسترده تری پیدا کند در این میان ادبیات پژوهشی را نیز باید در زیر چتر حمایتی قرار داد.
شاکری با اشاره به حمایتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از حوزه تولیدات سینمای ایران تاکید کرد: همانطور که حمایتهای زیادی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیشرفت سینمای ایران صورت میگیرد، حمایت از ادبیات پژوهشی نیز به عنوان یک استراتژی راهبردی باید حمایت شود.
وی تصریح کرد: موضوعاتی همچون ادبیات انقلابی و مقاومت که به عنوان هویتی مهم برای کشور ما محسوب میشوند نیاز به توجه دارند در حالی که این مهم بسیار کم رنگ در جامعه منعکس شده است.
شاکری بیان کرد: مجموعه مدیریت فرهنگی و حوزههای مرتبط با کتاب و کتاب خوانی باید مورد حمایت باشند، زیرا هم اکنون خرید کتابهای پژوهشی که با 500 تا 600 صفحه به چاپ میرسد، هم صرف اقتصادی برای مخاطب را ندارند و هم اینکه مخاطبان اصلی این کتابها عموما دانشجویان و پژوهشگران هستند که شاید خریداری این آثار برایشان آسان نباشد و اگر همین طور پیش برود تیراژهای محدود که حاصل از جو حاکم بر اقتصاد است رفته رفته سبد فرهنگی خانوادهها را کوچک میکند.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.