طرز تهیه دلمه قالبی با استفاده از برگ مو

طرز تهیه دلمه قالبی بسیار ساده است فقط باید طبق مراحل گفته شده پیش بروید تا یک دلمه بسیار خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.

طرز تهیه دلمه قالبی با استفاده از برگ مو

دلمه برگ مو یکی از غذاهایی می باشد که با آمدن فصل بهار طرفداران زیادی را به خود جذب می کند، در فصل بهار برگ مو تازه وجود دارد اما گاهی اوقات برگ ها شیار شیار هستند و یا شکاف دارند و به راحتی قابل پیچیدن نیستند که در این مواقع می توانید دلمه را به صورت قالبی تهیه کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه دلمه قالبی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

نحوه تهیه دلمه قالبی

دلمه ها انواع گوناگونی دارند، از جمله محبوب ترین دلمه ها در ایران می توان به دلمه برگ مو، دلمه سیب زمینی، دلمه فلفل دلمه ای و دلمه پیاز اشاره کرد.

مواد لازم برای تهیه دلمه

  • برگ مو : به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده : 400 گرم
  • برنج آبکش : 1 و 1/2 پیمانه
  • لپه خام : نصف پیمانه
  • سبزی معطر خرد شده : 7 قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده ترش : 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز :  2 عدد
  • نمک، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس دلمه

  • آب : نصف پیمانه
  • آبغوره : نصف پیمانه
  • کره : 60 گرم
  • شکر : 1 قاشق غذا خوری
  • سبزی معطر خرد شده : 1 قاشق غذا خوری
  • نمک : به میزان لازم

روش تهیه سس دلمه

همه مواد گفته شده را داخل قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا شکر حل و کره نیز آب شود و اگر ترجیح می دهید که دلمه ملس نباشد می توانید شکر را از این مرحله حذف کنید.

روش تهیه سس دلمه

طرز تهیه دلمه قالبی

ابتدا پیاز ها را خرد و یا رنده کنید سپس با روغن سرخ کنید، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و گوشت را نیز داخل آن بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.

روش تهیه دلمه قالبی

در این مرحله از طرز تهیه دلمه قالبی حالا سبزی های معطر را به مواد اضافه کنید و دوباره مواد را تفت دهید، زمانی که گوشت مقداری مزه سبزی های معطر را به خود گرفت برنج و لپه هایی را که از قبل پخته شده اند و آبکش کرده اید را به مواد اضافه کنید، سپس مقداری نمک هم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه دلمه قالبی

و حالا ماست چکیده را به مواد اضافه کنید، اضافه کردن ماست بستگی به سلیقه تان دارد، اما در خوش طعم شدن دلمه بسیار موثر است پس از مخلوط شدن ماست با مواد شعله را خاموش کنید.

اضافه کردن ماست چکیده
در این مرحله از طرز تهیه دلمه قالبی، به منظور چیدن برگ ها بهتر است از ماهیتابه استفاده کنید بنابراین کف ماهیتابه را مقداری روغن بریزید سپس تقریبا 3 تا 4 ردیف برگ بچینید علت اینکه باید از چند ردیف برگ استفاده کرد این است که برگ های زیری ممکن است در طول مدت پخت تیره شوند و اگر لایه ها زیاد باشند زمانی که خواستید دلمه را برگردانید می توانید برگ های تیره را به راحتی بردارید.
چیدن برگ ها

در این مرحله از طرز تهیه دلمه قالبی، مایه دلمه را روی برگ ها بریزید و پخش کنید سپس نصف سس را نیز اطراف مایه بریزید و در آخر دو ردیف دیگر برگ بچینید و باقی سس را روی برگ ها بریزید.

روش تهیه دلمه قالبی

در این مرحله بهتر است روی دلمه یک ظرف نشکن را برعکس قرار دهید تا مواد دلمه به خاطر قل قل کردن انسجام شان را از دست ندهند و حالا در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود که بعد از یک ساعت دلمه آماده است و حالا می توانید دلمه را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید.

طرز تهیه دلمه قالبی

نکات مهم

  •  سبزی های معطر شامل : گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری می باشند.
  • همراه دلمه ماست بهترین چاشنی می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان