ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ماهیچه مجلسی یک خوراک لذیذ و محبوب

در این آموزش با طرز تهیه ماهیچه مجلسی غذای ایرانی بی نظیر و خوشمزه آشنا خواهید شد که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید ماهیچه لذیذی را در منزل بپزید.

طرز تهیه ماهیچه مجلسی یک خوراک لذیذ و محبوب

ماهیچه از انواع غذاهای ایرانی پرطرفدار است که با روش های مختلفی پخته می شود و اگر شما در طرز تهیه ماهیچه ترفندهایی را رعایت کنید می توانید این خوراک مجلسی را به صورت خوش طعم و رستورانی در منزل بپزید.

خوراک ماهیچه، شیشلیک، کباب ترکی و جوجه کباب از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان این نوع غذاها را در منزل بپزید و در برنامه غذایی تان نیز تنوع ایجاد کنید.

طرز تهیه ماهیچه

مواد لازم

  • ماهیچه : 1 کیلوگرم
  • پیاز : 700 گرم
  • کره و روغن جامد : 50 گرم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران دمکرده : 1/2 پیمانه
  • دارچین : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه ماهیچه خوشمزه و مجلسی در منزل

ابتدا ماهیچه را به خوبی تمیز کنید و بشویید سپس حدود 300 گرم از پیازها را به صورت درشت و خلالی خرد نمایید و درون تابه بریزید و پیازها را سرخ کنید تا مقداری سبک شوند و ماهیچه را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس زردچوبه و فلفل سیاه را بیفزایید.

دستور پخت ماهیچه
در این مرحله از طرز تهیه ماهیچه باقی مانده پیاز خلالی شده را روی ماهیچه ها بریزید و مقداری دارچین و زعفران دمکرده به ماهیچه بیفزایید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا ماهیچه روی حرارت کم شعله گاز به مدت 5 تا 7 ساعت پخته شود و آب پیازها به خورد ماهیچه برود. حدود 1.5 ساعت بعد به ماهیچه سر بزنید و بعد از آن هر نیم ساعت ماهیچه ها را مقداری جابجا کنید تا همه جای آن ها به صورت یکنواخت پخته شود. توجه داشته باشید که ظرف را باید گهگاهی تکان دهید تا مواد درون ظرف مقداری تکان بخورند و پیاز ها نسوزند.

تفت دادن ماهیچه

بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده ماهیچه ها آماده سرو هستند و شما می توانید آن ها را از درون ظرف خارج کنید و پیازها را مقداری تفت دهید تا کاراملی و سرخ شوند و در آخر نیز نمک را به این غذای لذیذ بیفزایید.

دستور تهیه ماهیچه

نکات طلایی برای پخت بهتر ماهیچه

  • برای پخت این غذای ایرانی از ماهیچه تازه استفاده کنید.
  • در طرز تهیه ماهیچه دارچین را حذف نکنید.
  • برای تهیه ماهیچه درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا ماهیچه روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود و آب بیندازد.
  • در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر ماهیچه به همراه پیاز از دو حبه سیر نیز استفاده نمایید.

دستور پخت ماهیچه مجلسی

  • اگر ماهیچه در زمان پخت کم آب شد می توانید یک استکان آب به آن اضافه نمایید.
  • اگر تمایل دارید ماهیچه لذیذ و خوشمزه شود بهتر است برای تفت دادن آن از ترکیب روغن و کره استفاده نمایید.
  • برای پخت ماهیچه از تابه استفاده کنید تا ماهیچه ها روی یکدیگر قرار نگیرند و فضای کافی برای پخت آن ها وجود داشته باشد.
  • برای پختن ماهیچه نیازی به افزودن آب به آن نیست زیرا ماهیچه در زمان پخت آب می اندازد.

دستور پخت ماهیچه مجلسی در منزل

در این مطلب با طرز تهیه ماهیچه لذیذ و خوش طعم آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای ایرانی نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان