به گزارش ایسنا از ابتدای سال 1398 تاکنون بخشی از سهام دو شرکت جدید در بورس اوراق بهادار تهران عرضه اولیه شده بود و امروز نیز بازار سرمایه میزبان سومین عرضه اولیه سال است.
به این ترتیب امروز 10 درصد از سهام شرکت سیمرغ معادل 130 میلیون از سهام این شرکت در بازار دوم بورس به روش ثبت سفارش عرضه شد. هر شخص حقیقی یا حقوقی میتوانستند 400 سهم را در این عرضه اولیه برای خرید، سفارش گذاری کنند.
کف قیمت این سهم 500 تومان و سقف قیمت آن 510 تومان ارزشگذاری شده است.
این سهم در بخش «کشاورزی، شکار و فعالیتهای خدماتی وابسته» در گروه «پرورش حیوانات» در فهرست نرخهای بازار دوم و در نماد سیمرغ عرضه شد.
محصولات این شرکت تخممرغ خوراکی، جوجه یک روزه گوشتی، جوجه یک روزه تخمگذار، خوراک مرغ و پسته خشک است.
موضوع فعالیت اصلی شرکت عرضه شده در بورس، فعالیتهای کشاورزی از قبیل زراعت، باغداری، دامپروری، مرغداری، جوجه کشی، تولید مرغ مادر، تخم مرغ، تبدیل، جور کردن و بسته بندی محصولات کشاورزی و تبدیل محصولات فرعی دام، واردات و صادرات تولیدات کشاورزی و تأمین سرمایهگذاری در سایر شرکتها اعم از کشاورزی، تولیدی، بازرگانی، صنعتی است و فعالیت شرکتهای فرعی تولید و تهیه مقوا، کارتن و ظروف مقوایی و کشت و تولید ذرت دانهای و سایر نباتات علوفهای به شمار میرود.
مهرداد نعمتی - نماینده سهامدار عمده - در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه آیا ارزشگذای این سهم برای عرضه اولیه را با توجه به روشهای ارزشگذاری مختلف منصفانه میدانید؟ گفت: در سند ارزشگذاری که در سایت شرکت بورس تهران هم دیدید روشهای مختلفی برای ارزشگذاری عنوان شده است. ارزش هر سهم در سند ارزشگذاری که افشا شده 539 تومان بر اساس تنزیل جریانات نقدی آزاد بود. میانگین موزون روشهای ارزشگذاری مختلف 564 تومان بود که برای ایجاد جاذبه برای سهامداران خرد تصمیمی که با سایر سهامداران گرفتیم و برای اینکه قیمت جاذبه هم داشته باشد قیمت 500 تا 510 تومان قابل قبول است.
در ادامه نشست نیز طباطبایی - مدیر مالی این شرکت - نیز در پاسخ به اینکه چرا در سال 1395 تولید کاهش پیدا کرد؟ گفت: واحد اصفهان شرکت مانند بسیاری از مرغ داریها در سال 1395 مبتلا به آنفلوآنزای پرندگان شد و در ننتیجه 23 میلیون مرغ تخمگذار و گوشتی در کشور معدوم شد. به همین علت در سال 1395 تولید کاهش یافت اما در سال 1396 هفت واحد بعد از آماده سازی شروع به تولید کردند. در این زمان به دلیل اینکه تولید از حدی پایینتر نیاید شرکت اقدام به اجاره کردن واحدهای مرغداری کرد تا تولید را افزایش دهد. با این کار شرکت در سال 1396 توانست 49 هزار تن تولید داشته باشد که 60 درصد بیش از ظرفیت اسمی کشور است.
وی درباره برنامه صادراتی شرکت اظهار کرد: تولید شرکت در داخل کشور به راحتی عرضه میشود و تا کنون برنامه خاصی برای صادرات به صورت عمده وجود نداشته است.