ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای انجیر خانگی با طعم معرکه

در این آموزش با طرز تهیه مربای انجیر در خدمت شما همراهان عزیز و همیشگی مجله آرگا خواهیم بود که امیدواریم از پخت این مربای خوش طعم نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه مربای انجیر خانگی با طعم معرکه

مربا جزء جدا نشدنی سفره های صبحانه است و شما می توانید مطابق با میوه های فصل مرباهای خوشمزه و خوشرنگی را در منزل بپزید. مربای انجیر از انواع مرباهای خوش طعم است و در طرز تهیه مربای انجیر از شکر و آبلیمو و گلاب و انجیر و آب استفاده می شود.

برای پخت مربا از میوه های مختلف نظیر کیوی و پرتقال و انجیر و آلبالو و … استفاده می شود که مربای آلبالو و مربای گیلاس و مربای پوست پرتقال و مربای انجیر از محبوب ترین انواع مربا هستند.

مریای انجیر

مواد لازم

  • انجیر : 1 کیلوگرم
  • شکر : 800 گرم
  • آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب : دو قاشق غذاخوری
  • آب : 1 لیوان

طرز تهیه مربای انجیر در منزل

برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را بشویید و روی آن ها چند عدد سوراخ به کمک چنگال ایجاد نمایید سپس شکر و آب را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید انجیرها را درون شربت بریزید و اجازه دهید تا انجیرها نرم شوند سپس آبلیمو و گلاب را به مربا بیفزایید.

مربای انجیر

در مرحله آخر طرز تهیه مربای انجیر به مدت چند دقیقه صبر کنید تا مربا بجوشد و به غلظت لازم برسد سپس روی ظرف مربا دمکنی قرار دهید و حرارت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربا خنک شود و شهد درون انجیرها تفوذ کند.

مربای انجیر

برای دستور تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای تازه و سبز استفاده کنید تا این مربا طعم و مزه بی نظیری داشته باشد و از سرو آن در وعده صبحانه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان