ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای دارابی (گریپ‌فروت) خوش رنگ و مجلسی

برای شما علاقه مندان به انواع مربا و ترشیجات خانگی در این قسمت طرز تهیه مربای دارابی را قرار داده ایم. این مربا رسپی ساده ای دارد.

طرز تهیه مربای دارابی (گریپ‌فروت) خوش رنگ و مجلسی

دارابی یا پومیلو یک نوع میوه بوده که در دسته مرکبات قرار می‌ گیرد. شما با استفاده از این میوه می‌ توانید انواع از مربا و ترشجات را تهیه کنید. پس در این بخش با طرز تهیه مربای دارابی همراه ما باشید.

مربای دارابی بدون تلخی

طرز تهیه مربای دارابی:

این میوه بسیار بزرگ و آبدار بوده و برای آماده کردن مربا بسیار مناسب می‌ باشد. طرز تهیه مربا بنه و مربای پاپایا با دستورهای خانگی را می توانید در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • دارابی: 1 کیلوگرم
  • دانه هل: 5 عدد
  • شکر: نیم کیلوگرم
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: نصف لیوان

نحوه تهیه مربا:

ابتدا این میوه را به خوبی شسته و آبکشی کنید. این میوه چیزی شبیه به پرتقال بوده پس برای آماده کردن مربای آن هم به همان روش عمل می‌ کنیم. برای داشتن مربای این میوه باید ابتدا دارابی را پوست کنده و گوشت میوه و پوست آن را از یکدیگر جدا کنید.

برخی از این میوه‌ ها طعم تلخی دارد. پس اول میوه را بچشید و اگر طعم آن تلخ نبود، مقداری از میوه را نیز خرد کرده و کنار بگذارید. برای آماده کردن این مربا نیاز به یک کاسه کوچک از میوه دارابی خرد شده دارید، بقیه مربا را باید با استفاده از پوست دارابی تهیه کنید.

مربای دارابی ویژه

حالا پوست میوه را که لایه گوشتی دارد به اندازه‌ های ریز و مکعبی تقسیم کنید. پوست این میوه کمی تلخ بوده پس برای از بین بردن تلخی آن باید سه مرتبه آن را درون آب جوش روی حرارت قرار داده و آبکشی کنید تا تلخی پوست آن از بین برود. پوست دارابی آماده شده که تلخی آن را گرفته‌ اید، درون قابلمه ریخته و روی آن را شکر بریزید.

قابلمه را روی حرارت گذاشته و نصف لیوان آب ولرم به آن اضافه کنید تا شکر روی حرارت درون مواد حل شود. چند دانه را کوبیده و به درون قابلمه اضافه کنید. مقداری از میوه و گوشت هم میوه را نیز خرد کرده و به مواد درون مربای خود اضافه کنید تا روی حرارت بجوشد.

بعد از اینکه پوست میوه کمی نرم شد، زیر حرارت را خاموش کرده و با آن چند قطره آب لیموی تازه اضافه نمایید. برای خوش رنگ تر شدن مربا می‌ توانید از مقدار کمی زعفران دم کشیده استفاده کنید که رنگ آن را کمی تغییر می‌ دهد. طرز تهیه مربای دورابی در منزل به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک مربای خوشمزه با این میوه تهیه کنید.

طرز تهیه مربای دارابی

نکته مهم در تهیه و آماده‌ سازی این مربا از بین بردن طعم تلخ آن می‌ باشد. شما می‌ توانید به چند روش این کار را انجام دهید. به مدت سه روز باید پوست‌ های میوه را درون آب فراوان استراحت داده و هر روز آب آن را عوض کرد و آب جدید روی آنها بریزید.

این کار باعث می‌ شود تا طعم تلخی پوست از بین برود. در روش دیگر اگر زمان کمی دارید، می‌ توانید سه مرتبه پوست پرتقال را درون آب جوش روی حرارت بجوشانید و آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان