ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کمپوت زالزالک و فوت و فن های آن

طرز تهیه کمپوت زالزالک که بسیار ساده و آسان است را در این بخش می خوانید. این کمپوت عالی برای فصل های مخالف مناسب بوده و تهیه می شود.

طرز تهیه کمپوت زالزالک و فوت و فن های آن

برای اینکه بتوانید در فصل های مختلفی از سال انواعی از میوه‌ ها را در یخچال خود داشته باشید، یک روش مناسب تهیه کمپوت آنها است. به عنوان مثال در این قسمت با طرز تهیه کمپوت زالزالک آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه کمپوت زالزالک

طرز تهیه کمپوت زالزالک خانگی:

این کمپوت که در واقع یک نوع از میوه‌ های جنگلی بوده یک کمپوت خوشمزه و عالی است که می‌ توانید به عنوان یک گزینه مناسب در پذیرای خود نیز داشته باشید. طرز تهیه کمپوت انگور و کمپوت توت فرنگی با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • زالزالک: 1 لیوان
    شکر: 4 قاشق غذاخوری
    گلاب: در صورت دلخواه
    آب: 1 لیوان

طرز تهیه کمپوت زالزالک:

مراحل تهیه با آماده سازی این کمپوت بسیار ساده بوده و شما می‌ توانید در کمترین زمان یک کمپوت سالم مقوی داشته باشید. با همین دستور می‌ توانید انواعی از میوه‌ های جنگلی مانند: تمشک و غیره را به صورت کمپوت تهیه کرده و نوش جان کنید.

درون ظرفی آب شکر و گلاب را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا ظرف را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و شهد شما آماده شود. زالزالک ها را به خوبی بشورید و درون آبکش ریخته تا به اضافه آن گرفته شود.

دستور پخت کمپوت زالزالک

زالزالک های شسته شده را درون مواد شهد خود انداخته 10 دقیقه روی حرارت به آن زمان دهید تا روی حرارت کمی نرم شده و مواد شهد به خورد زالزالک‌ ها برود.

حالا کمپوت فوری شما آماده بوده و می‌ توانید درون شیشه‌ های استریل شده نگهداری کنید. کمپوت را کنار گذاشته بعد از اینکه به خوبی خنک شد و هوای اضافی آن خارج شد درون شیشه‌ های مورد نظر بریزید.

می‌ توانید از چند دانه هل کوبیده شده و مقدار کمی آب لیمو ترش تازه استفاده کرده تا کمپوت‌ های شما کمتر کپک بزند. شما باید شیشه‌ های مورد نظر را به خوبی شسته درون آب جوش انداخته و بجوشانید تا به خوبی استریل شود. این کار موجب شده که کمپوت‌ های شما کپک نزند. میزان شیرینی کمپوت بستگی به ذائقه شما داشته و می‌ توانید میزان آن را کم و زیاد کنید.

مواد کمپوت زالزالک

تهیه کمپوت در شیشه:

در یک رسپی دیگر که فوق العاده است، می‌ توانید تمام مواد خود را درون شیشه ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در این روش باید آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد.

آب جوشیده شده را به همراه شکر، هل، گلاب ترکیب کرده و زالزالک‌ ها را نیز درون آن بریزید. حالا در ادامه درب شیشه را به خوبی بسته و شیشه را درون آب در حال جوش قرار دهید.

حرارت را کم کرده تا چند دقیقه‌ ای روی حرارت باقی بماند. این کار باعث شد تا کمپوت به خوبی استریل شده و کمتر کپک می‌ زند. طرز تهیه کمپوت زالزالک به همین سادگی بوده و شما با همین روش آسان می‌ توانید یک کمپوت خانگی مخصوص و مقوی داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان