ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای خیار چنبر با رنگ شفاف و طعمی خاص

طرز تهیه مربای خیار چنبر که خوشمزه و فوق العاده است را در این بخش می خوانید. این نوع مربا با دستورهای ساده و آسانی تهیه می شود.

طرز تهیه مربای خیار چنبر با رنگ شفاف و طعمی خاص

طرز تهیه مربای خیار چنبر با یک دستور ساده و آسان را در این بخش می خوانید. این مربا ویژه طعم و مزه خوشمزه ای داشته که شما با رسپی آن آشنا می شوید. شما می توانید، انواعی از ترشی ها و مربا را در ارگا با ما آموزش ببینید.

مواد مربای خیار چنبر

مربای خیار چنبر؛ دستور تهیه با طعم اصیل و سنتی

خیار چنبر نوعی از خیار بوده که دارای دانه های بیشتری است و طبیعی تر رشد می کند. شما می توانید با مراحل آماده کردن مربای آن در این بخش آشنا شوید. طرز تهیه مربا پاپایا و مربای بابونه با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • خیار چنبر: 1 کیلوگرم
  • آب آهک: 5 لیوان
  • هل سابیده شده: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 2 کیلوگرم
  • آب لیمو: 1 دوم لیوان
  • رنگ خوراکی: به مقدار لازم

طرز تهیه مربای خیار چنبر

برای آماده کردن این مربای محبوب و خوشمزه باید ابتدا خیارها را به خوبی بشورید. بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد و خیارها خشک شد، پوست انر را بگیرید.

طرز تهیه مربای خیار چنبر

تخم های وسط خیار را بگیرید. حالا خیار را به‌صورت دلخواه برش بزنید. خیارها را درون آب آهک قرار داده و 5 ساعت به آن زمان دهید تا خیار درون آب آهک باقی بماند. خیار را درون آب سرد قرار داده و کنار بگذارید تا 5 ساعت درون آب سرد باقی بماند.

مواد خیار را درون آب در حال جوش بریزید تا چند قل بزند. بعد از ده دقیقه که درون آب جوش باقی ماند، باید آن را آبکشی کرده ک مجدد درون آب سرد بگذارید. این کار باعث شده تا خیار چنبر حالت سفت و خرد بگیرد و دیگر له نمی شود.

درون قابلمه ای دیگر باید 3 لیوان آب بریزید. به آن مقداری شکر اضافه کرده و زمان دهید تا شهد شما قوام دار شود. خیارها را به مدت 10 دقیقه درون ات بجوشانید. این‌ مرحله موجب شده تا خیارها درون شهد باقی مانده و مواد شهد به خیار مزه بدهد.

در مرحله نهایی باید مقداری هل، گلاب و در صورت دلخواه مقداری زعفران را اضافه کرده تا درون شهد باز شده و به مربای خیار مزه بدهد. چند قطره آب لیموی تازه نیز به مربای خود اضافه کرده تا خوشمزه و معطر شود.

دستور تهیه مربای خیار چنبر

شما به ازای هر یک کیلوگرم میوه باید یک کیلوگرم آهک به مواد خود اضافه کرد تا حالت تردی و سفتی به میوه های شما بدهد. بهتر است از آب زلال برای این مربا استفاده کنید. شما می توانید انواعی از مرباها خوشمزه را با همین روش ها تهیه کرده و نوش جان نمایید. یک مربای خوشمزه و ترد که طعم و مزه بسیار ویژه و جذابی دارد.

شما با همین روش می توانید، انواعی از مرباها خود را ترد کرده و حالت سفت به آن بدهید. این نوع مرباها خوشمزه و ویژه دستورهای متنوعی داشته و شما انواعی از دستورهای این مربا را در ارگا می توانید، دنبال کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان