وحید احمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا درباره مهمترین فعالیت های دولت یازدهم در بحث علم و فناوری افزود: با فعال کردن اجزای نظام نوآوری و توسعه فناوری، بین مجموعه علوم و فناوری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ارتباط برقرار شد و بحث ماموریت گرا کردن و حضور این مراکز در توسعه فناوری و در نظام نوآوری موجب توسعه مراکز رشد، پارک های علم و فناوری، مناطق ویژه علم و فناوری و فعال شدن صندوق های پژوهش و فناوری شده است.
وی بیان کرد: آیین نامه هایی که بین شرکت های دانش بنیان و شرکت های دانشگاهی وجود دارد و ارتباطی که بین صنعت و دانشگاه در این دولت به وجود آمده، به عقد قراردادهایی با وزارتخانه های نفت، کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و نیرو منجر شده است و پروژه های مختلف در حال ورود به دانشگاه ها هستند.
احمدی اظهارکرد: در حقیقت هدف وزارت علوم و فناوری در دولت یازدهم در بخش علم و فناوری این بوده که علم و فناوری را از حالت ایزوله خارج کند و به ابزار قدرتمند فعال در حوزه اقتصاد برای رفع نیازها تبدیل کند.
وی یادآور شد: این هدفی بوده که دنبال شده است و خوشبختانه تاکنون توسعه پارک های علم و فناوری و مناطق ویژه علم و فناوری و توسعه صندوق های پژوهش فناوری را در کشور شاهد بودیم.
احمدی گفت: از طرف دیگر بحث توسعه و رشد علمی نیز همزمان با این امر در کشور در حرکت بوده است؛ اکنون کشور در شتاب و کیفیت علمی جایگاه خوبی در دنیا دارد.
وی ادامه داد: در برهه ای از زمان می گفتند که شتاب علمی کشور کم است در حالی که عملا شتاب علمی کشور بالاترین شتاب در بین 25 کشور برتر دنیا است؛ در این زمینه خودمان را با کشورهای ضعیف مقایسه نکرده ایم بلکه این قیاس با کشورهای برتر دنیا انجام شده است و اکنون شتاب علمی ما در تولید کمیت و تولید مقالات کیفی نیز خوشبختانه در رتبه اول قرار دارد.
علمی**9340**1021
خبرنگار: منیر ابراهیمی زاده**انتشار: حسین نوروزیان