طبیعت هر بار که توانسته، با تمام وجود موهبت هایی را به انسان هدیه کرده است؛ از سرسبزی و طراوت گرفته تا آرامشی که با حضور در آن به سراغمان می آید. گاهی هم انسان منتظر رسیدن هدیه از سمت طبیعت نمی ماند و خود دست به کار می شود؛ گاهی ماهیگیر می شود و دل به دریا می زند تا نانی از جنس دریا به کف آورد و گاهی کشاورز می شود و تکه ای از زمین را از آن خود می کند تا این بار نانی از جنس طبیعت برای خود مهیا کند.
بهار، یعنی سرزندگی، نشاط و تلاش … وقتی بهار می آید همه چیز رنگ و بوی دیگری به خود می گیرد. در کنار این لباس تازه ای که طبیعت به تن می کند، عده ای هم حاصل دست رنج سالیانه شان را درو می کنند، مثل مردمانی که در شمال کشورمان زندگی می گذرانند.
چندی پیش تصاویری از ماهیگیرانی را با هم به تماشا نشستیم که با آمدن موسم بهار، ماهیگیری را از دریای خزر آغاز می کردند که می توانید از طریق لینک زیر، این عکس ها را ببینید.
تصاویری از صید ماهی در دریای خزر ؛ نانی از جنس دریا
این بار می خواهیم به سراغ کشاورزان زحمت کش و صبوری برویم که بعد از مدت ها تلاش، در فصل بهار حاصل دست رنجشان را برداشت می کنند. به استان گیلان و شهر لاهیجان می رویم. در این شهر اواسط بهار، یعنی زمان برداشت برگ چای از مزارع و همین موضوع سوژه عکاسی امروز ما شده است.
لاهیجان با داشتن 6 هزار و 800 هکتار باغ چای در سال چیزی در حدود 2015 تن چای برداشت می کنند و جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشور دارند.
در ادامه همراه کارناوال به لاهیجان بیایید تا با هم نظاره تلاش و کوشش این کشاورزان عزیز باشیم.
این تصاویر توسط آقای مجتبی محمدی ثبت و در خبرگزاری ایران منتشر شده است.
1- فرش و تاج سبزی که خبر از رسیدن فصل درو می دهند…
2- کار شروع می شودف آن هم گروهی
3- کار سختی در پیش است، اما کشاورز برایش سختی معنا نمی دهد…
4- برگ های چای، یکی پس از دیگری چیده می شوند
6- زن و مرد فرقی ندارد؛ همه دوشادوش هم در تلاشند
7- بعد از برداشت برگ سبز چای، محصول به کارخانه های چای سازی منتقل می شود
8- برگ های سبز می روند که خشک شوند
9- و از آن همه سبزی، این چای سیاه است که می ماند
سخن آخر
آیا تا به حال از مراحل برداشت چای دیدن کرده اید؟
در سفرهایتان به خطه شمال، آیا از مزارع چای دیدن کرده اید؟
اگر در روزها آینده راهی شمال هستید، خرید چای بهاره را از دست ندهید…
نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.