ماهان شبکه ایرانیان

اخبار مجلس/حذف نام شهید از معابر شهری وزیر کشور را به مجلس کشاند/خرید و فروش ۷۰۰ میلیونی صندلی در یک دانشکده

خبرگزاری تسنیم: محمد مهدی زاهدی نماینده کرمان در مجلس شورای اسلامی از طرح سئوال خود از رحمانی‌فضلی وزیر کشور درباره حذف نام شهید از سوی شهرداری‌های برخی کلانشهرها در معابر شهری خبر داد و گفت: این سوال تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده است تا به کمیسیون تخصصی برای بررسی بیشتر ارجاع شود.

وی ادامه داد: در چند روز اخیر برخی اخبار وجود داشته که نام شهدا از برخی معابر شهری حذف شده که وزیر کشور به عنوان ناظر بر عملکرد شهرداری‌ها در این زمینه باید پاسخگو باشد.

متن سوال نماینده کرمان در مجلس به شرح زیر است:

حذف نام شهید از معابر شهری وزیر کشور را به مجلس کشاند

 

تشکیل کمیسیون بررسی لایحه شفافیت در مجلس
عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی مجلس از تشکیل کمیسیون مشترک لایحه شفافیت در پارلمان خبر داد.

یحیی کمالی‌پور عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه عصر امروز (سه‌شنبه 2 مهر) این کمیسیون، گفت: اخیرا لایحه شفافیت از سوی دولت به مجلس ارائه شد و هیئت رئیسه نیز لایحه مذکور را به کمیسیون قضایی ارجاع و دستور تشکیل کمیسیون مشترک برای بررسی لایحه شفافیت را صادر کرد.

وی افزود: براساس دستور هیئت رئیسه مقرر شد تا کمیسیون مشترکی متشکل از اعضای کمیسیون‌های آموزش، اجتماعی، اقتصادی، شوراها ، فرهنگی و همچنین قضایی در جلسه امروز تشکیل شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: آقایان محمدجواد فتحی، اللهیار ملکشاهی، حسن نوروزی، ابوالفضل ابوترابی، محمدعلی پور مختار و بنده از کمیسیون قضایی و به عنوان اعضای کمیسون مشترک لایحه شفافیت انتخاب شدیم.

کمالی با اشاره به دستورکار دیگر جلسه امروز این کمیسیون ، اضافه کرد: در این جلسه 14 ماده از 133 ماده لایحه حمایت از حقوق مالکیت فکری بررسی و تصویب شد.

 

مصوبه کمیسیون برنامه مجلس درباره صندوق توسعه ملی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.

محمدرضا تابش عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه عصر امروز کمیسیون طرح استفساریه جزء 7 بند ح ماده 16 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به موضوع این استفساریه، افزود:موضوع این استفساریه درباره تعلق سود بانکی به موجودی ریالی صندوق توسعه ملی در بانک مرکزی بود که پس از بحث و تبادل نظر این استفساریه به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: البته اجرایی شدن این مصوبه کمیسیون منوط به تصویب آن در صحن علنی مجلس است.

خرید و فروش 700 میلیونی صندلی در یک دانشکده پزشکی
عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: اولین دستور کار کمیسیون بررسی طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها بود که پس از بحث و تبادل نظر این طرح تصویب شد.

وی با اشاره به دستور کار دوم امروز کمیسیون متبوع خود، افزود: برخی از گزارشات به کمیسیون درباره خرید و فروش صندلی در دانشگاه‌ها واصل شده بود که قرار بر این شد نمایندگان اطلاعات تکمیلی در این زمینه را به کمیسیون ارائه کنند.

نماینده محلات در مجلس با بیان اینکه برخی از نمایندگان آمارهای نگران کننده‌ای درباره خریدوفروش صندلی در دانشگاه‌ها ارائه کردند، ادامه داد: یکی از این نمایندگان اعلام کرد در برخی از دانشگاه‌ها و در رشته پزشکی یک صندلی تا 700 میلیون خرید و فروش می‌شود.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به دستور کار سوم این کمیسیون، اظهار داشت:طرحی از سوی نمایندگان برای حذف و یا ادغام سازمان سنجش تدوین و به کمیسیون ارائه شده بود که پس از بحث و بررسی قرار بر این شد در این زمینه کمیته‌ای تشکیل و برروی این طرح کار بیشتر انجام شود.

سلیمی درباره جزئیات این طرح گفت: طبق این طرح آزمون دانشگاه آزاد با دیگر آزمون‌ها ادغام می‌شد که نمایندگان مخالف این طرح اعلام کردند با توجه به اینکه دانشگاه آزاد متعلق به بخش خصوصی و تابع قانون اصل 44 است نمی‌توان ادغام آزمون‌های آن را انجام داد.

وی ادامه داد: برخی از مخالفان طرح ادغام یا حذف سازمان سنجش نیز اعتقاد داشتند چون این سازمان با برگزاری آزمون نخبگان را به دانشگاه می‌فرستد امکان حذف این سازمان وجود ندارد.

بررسی سوال 2 نماینده از «زنگنه» در کمیسیون انرژی مجلس
عضو کمیسیون انرژی مجلس جزئیات جلسه امروز کمیسیون متبوعش را تشریح کرد.

غلامرضا شریفی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جزئیات جلسه عصر امروز (سه‌شنبه 2 مهر) کمیسیون متبوعش، گفت: بررسی سوالات آقایان عبداللهی و نجفی از بیژن زنگنه وزیر نفت در دستورکار امروز اعضای کمیسیون قرار داشت.

وی با بیان اینکه سوالات نمایندگان از وزیر درباره تأمین قیر رایگان و گاز‌های فلر بود، افزود: وزیر توضیحاتی پیرامون محور‌های سوالات نمایندگان ارائه کرد.

عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: پس از استماع نظرات وزیر مقرر شد تا 2 هفته به وزیر فرصت داده شود تا مشکلات را بررسی و برطرف کند؛ اگر اقدامات این فرصت، نظر طراحان سوال را تامین نکند سوال برای بررسی به جلسه علنی ارائه می‌شود.

 

تصویب پیشنهاد شورای عالی استان‌ها در کمیسیون شوراها درباره شوراهای استانی و شهرستانی

سخنگوی کمیسیون شوراها مجلس گفت: در جلسه امروز این کمیسیون، با حضور رییس و نماینده شورای شهرستان در استان به عنوان عضو اصلی بدون حق رای در کمیته برنامه‌ریزی استان موافقت شد.

اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح نشست عصر امروز (سه‌شنبه) این کمیسیون گفت: در این جلسه که مرتضی الویری رئیس شورای عالی استانها، نمایندگان وزارت کشور و کارشناسانی از مرکز پژوهش های مجلس حضور داشتند پیشنهادی را شورای عالی استان‌ها به این کمیسیون داده بودند که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی درباره جزئیات این پیشنهاد افزود: پیشنهاد شورای عالی استان‌ها آن بود که رییس شورای شهرستان و نماینده شورای شهرستان در استان در کمیته برنامه ریزی به عنوان عضو اصلی بدون حق رای حضور داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس تصریح کرد: بعد از بحث و بررسی فراوان و اعلام نظرات موافقین و مخالفین در نهایت این پیشنهاد به تصویب رسید.

 

کمیسیون قضایی انتشار محتوای یک اثر را در انحصار پدیدآورنده آن قرار داد

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت: طبق مصوبه کمیسیون قضایی حق انتشار محتوای اثر در انحصار پدید‌آورنده آن است و حقوق معنوی هر اثر موضوعی است که محدود به زمان و مکان نیست.

حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز لایحه حمایت از حقوق آثار ادبی و هنری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و 14 ماده از 133 ماده آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: براساس مصوبه امروز کمیسیون انتشار حقوق معنوی یک اثر در انحصار پدیدآورنده آن است و این حقوق محدود به زمان و مکان خاصی نیست.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: همچنین طبق این مصوبه چنانچه فرد پدیدآورنده وصیت کند که محتوای اثرش منتشر نشود نباید این کار انجام شود و در صورت اختلاف در این خصوص رأی دادگاه تعیین کننده خواهد بود.

نوروزی خاطرنشان کرد: همچنین براساس مصوبه امروز کمیسیون قضایی در ارتباط با آثار مشترک رضایت تمامی اعضای پدیدآورنده اثر برای انتشار آن شرط است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان