طرز تهیه:
قسمت میانی فر را آماده کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. سپس سیر و رزماری را داخل دیس آماده شده قرار دهید.
خامه ، نمک و فلفل سفید را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
برگ و ساقه هایی که به گل رازیانه وصل است را جدا کنید. ساقه ها را کنار بگذارید، برگ رازیانه را خیلی ریز خرد کنید و روی آن را بپوشانید و خنک نگهدارید. سپس گل رازیانه را خیلی نازک ورقه کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و داخل یک کاسه بزرگ و پر از آب سرد قرار دهید.
سپس سیب زمینی ها را با رنده چیپس به صورت ورقه های گرد نازک در بیاورید. و بعد به کاسه مخلوط خامه انتقال دهید و روی آن را ببندید.
نیمی از سیب زمینی ها را داخل ظرف پیرکسی که از قبل آماده کردید بریزید و روی آن یک ردیف رازیانه بچینید و دوباره نیمی دیگر از سیب زمینی ها را روی رازیانه بچینید و مخلوط خامه ی داخل کاسه را روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن تکه های کره را به صورت نقطه نقطه قرار دهید و روی دیس پیرکس را با فویل بپوشانید، طوری که با مواد داخل ظرف برخورد نداشته باشد.
سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید تا نرم تر شوند. بعد دمای فر را به 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) افزایش دهید. سپس فویل را از روی ظرف بردارید تا بدون سرپوش به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد تا روی آن طلایی و برشته شود.
سپس از فر بیرون بیاورید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید و برای سرو برگهای رازیانه خرد شده را روی آن پراکنده کنید.