پیر کوری فیزیکدان مشهور فرانسوی است که به خاطر مطالعات در زمینههای کریستالوگرافی، خاصیتهای آهنربایی و پیروالکتریکها مشهور شد. او در سال 1903 و به همراه همسرش ماری کوری و آنری بِکرِل، جایزهی نوبل فیزیک را دریافت کرد. زمینهی تحقیقاتی اصلی آنها برای بردن جایزهی نوبل، خاصیتهای تابشی مواد بوده است.
پیر کوری در سال 1859 در پاریس متولد شد. او بهوسیلهی پدرش که یک دکتر بود آموزش دید. پیر در همان سالهای ابتدایی علاقهی خود به ریاضیات و هندسه را نشان داد. زمانی که 16 ساله بود، مدرک ریاضیات خود را دریافت کرد و در 18 سالگی توانست مدرک تکمیلی این رشته را دریافت کند. او به خاطر فقر نتوانست تحصیلات خود را بدون وقفه تا دکترا ادامه دهد و بهجای آن، در یک آزمایشگاه به تدریس مشغول شد. پیر در 26 جولای 1895 با ماری اسکلودوسکا (ماری کوری) که در آن زمان شاگردش بود، ازدواج کرد.
پیر کوری در مسیر تحقیقات خود در مورد خاصیتهای آهنربایی، مطالعات فراوانی روی فرومغناطیس، پارامغناطیس و دیامغناطیس داشت. او توانست تأثیر دما بر خاصیت پارامغناطیس را پیدا کند که امروزه بهعنوان قانون کوری شناخته میشود و ثابت دمای کوری در فیزیک نیز به نام این دانشمند ثبت شده است.
پیر و همسرش مطالعات وسیعی روی مواد پولونیم و رادیوم داشتند و اصطلاح رادیواکتیویته برای اولین بار توسط آنها مطرح شد. پیر و یکی از دانشجویانش، آلبرت لابورد اولین کسانی بودند که انرژی هستهای را با یافتن تشعشع همیشگی گرما از عناصر رادیوم کشف کردند. به همین دلیل، واحد رادیواکتیویته نیز به نام این دانشمند ثبت شده است.
پیر کوری در 19 آوریل سال 1906 و در اثر سانحهی خیابانی و برخورد با کالسکه، جان خود را در پاریس از دست داد.
از دیگر اتفاقات 25 اردیبهشت میتوان به تولد پل ساموئلسون، اقتصاددان آمریکایی و برندهی جایزهی نوبل در سال 1915 اشاره کرد. دیگر برندهی جایزهی نوبل یعنی فرانک ویلچک، ریاضیدان مشهور آمریکایی نیز در این روز و در سال 1951 متولد شده است. پل دو کونستنت، دیپلمات فرانسوی برندهی جایزهی نوبل در این روز و در سال 1924 از دنیا رفته است.
افتتاح اولین رستوران مکدونالد در سن برناردینو نیز در این روز و در سال 1940 اتفاق افتاده است.