ماهان شبکه ایرانیان

ماجرای کشف تلفن‌های همراه از سلول زندانیان مشهور چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان: غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به برخی فایل‌های صوتی که از زندانیان در فضای مجازی منتشر می‌شود گفت: برقراری تماس تلفنی توسط زندانیان، از زندان با خانواده و بستگانشان از جمله امکاناتی است که در نظام زندانبانی جمهوری اسلامی برای زندانیان ایجاد شده تا آن‌ها بتوانند با خانواده خود ارتباط داشته باشند.

سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه ما در این فرایند محتوای مکالمات را نه تایید و نه کنترل می‌کنیم، اظهار کرد: در این شرایط برخی از زندانیان اقدام به کلاهبرداری می‌کردند که ما برای جلوگیری از اقدامات این افراد شیاد، یک پیام صوتی را در سامانه تلفنی کار گذاشتیم که در فواصل معین اعلام می‌کند "مخاطب محترم تماس گیرنده از زندان با شما تماس می‌گیرد".

او با بیان اینکه این کار تنها به منظور جلوگیری از کلاهبرداری انجام شد و ما هم محتوای مکالمات را کنترل نمی‌کنیم ادامه داد: وقتی که افراد با خانواده‌هایشان صحبت می‌کنند ممکن است خانواده آن‌ها محتوای مکالمه را ضبط کنند و از این طریق صوت مکالمه به فضای مجازی راه می‌یابد.بیشتر بخوانید: سوء استفاده از تلفن زندان برای کلاهبرداریاسماعیلی خاطر نشان کرد: در این شرایط اقدام جدیدی را در سازمان زندان‌ها شروع کردیم که بر این اساس به زندانی‌ها اعلام کردیم هدف از تماس تلفنی آن‌ها برقرای ارتباط با خانواده شماست و گفتیم شماره بستگان خود را بدهید تا با ثبت در سامانه فقط امکان تماس با این شماره‌ها امکان پذیر باشد و نه شماره‌های دیگر.

سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه این کار اقدامی بود تا عوارض تماس از زندان به حداقل برسد اظهار کرد: تماس با خارج از زندان ممنوع نیست و افرادی که با خانواده خود تماس می‌گیرند بعضا مطالبی کذب و غیر واقعی می‌گویند که این‌ها در خارج از زندان ضبط می‌شود و به مراکزی که مد نظر آن زندانی است ارسال می‌شود تا سپس در فضای مجازی بازنشر شوند.

او با بیان اینکه برخی از زندانیانی که جرم‌های سنگین انجام داده‌اند، نمی‌توانند از این تماس‌ها استفاده کنند و اقدام به انتقال غیر مجاز تلفن همراه به زندان کرده بودند گفت: ما این موضوع را هم با جدیت دنبال می‌کنیم تا از آن جلوگیری شود.

اسماعیلی در پایان تاکید کرد: نفس تماس تلفنی با خارج از زندان از طریق تلفن‌هایی که در اختیار آنهاست امری رایج در نظام زندانبانی جمهوری اسلامی است.

 

بازگشت 7هزار میلیاردتومان از مفسدان مالی به خزانه دولت

سخنگوی قوه قضائیه از وصول 7 هزار میلیارد تومان از مفسدان اقتصادی در 91 پرونده خبر داد.
غلامحسین اسماعیلی در دوازدهمین نشست خبری خود اعلام کرد: در یک ناحیه دادسرای تهران آن هم صرفا در 91 فقره پرونده در مقام اجرای حکم، قریب به 7 هزار میلیارد تومان وجه نقد و جزای نقدی به خزانه دولت و بانک‌ها برگشت.

وی در مورد رقم دقیق آن افزود: 6 هزار و 937 میلیارد و 412 میلیون و 244 هزار تومان وجه نقد به همراه 87 میلیون و 836 هزار و 337 یورو به خزانه و بخش‌های ذیربط عودت داده شد.

اسماعیلی ادامه داد: همچنین 12 میلیون و 93 هزار و 543 دلار استرداد شد و 294 میلیون و 303 هزار و 147 درهم امارات، ارز‌هایی است که توانسته‌ایم از متهمان و محکومان این پرونده‌ها وصول کنیم.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: این‌ استردادها، بخش‌های وصول شده اجرای احکام در دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی و صرفا از 91 فقره پرونده از پرونده‌های این حوزه است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان