در این بخش از آموزش آشپزی آرگا، به طرز تهیه سس دلمه می پردازیم. سس دلمه با توجه به ذائقه افراد از طعم های بی نظیری برخوردار می باشد که برای تهیه انواع سس دلمه، کدبانوهای عزیز می توانند با روش های گوناگون سسی خوشمزه و خوش طعم در منزل برای اعضای خانواده خود درست کنند و این سس خوشمزه و محبوب را در انواع غذاهای خود از جمله دلمه برگ مو به کار ببرند و از خوردن آن نهایت لذت را ببرند.
طرز تهیه سس دلمه در منزل
تهیه سس همچون سس مایونز، سس بشامل و سس قارچ کاربرد فراوانی در انواع غذاها دارد. کدبانوهای با سلیقه می توانند برای تهیه سس آن را در انواع غذاهای خود به کار ببرند و دلمه ای با ظاهری زیبا و اشتهاآور برای اعضای خانواده خود درست کنند تهیه سس برای دلمه یا هر نوع غذای دیگر علاوه بر زیبایی از طعم بی نظیری برخوردار می باشد حتی می توانید برای تهیه همچنین غذایی همراه با سس آن را برای مهمانتان تهیه کنید تا بتوانید سفره ای رنگین و زیبا داشته باشید همچنین سلیقه و کدبانو بودن خودتان را به نمایش می گذارید، از جمله این سس دلمه ها شامل چاشنی دلمه سرکه ای، چاشنی دلمه بالزامیک، چاشنی دلمه تمبر هندی، چاشنی دلمه رب گوجه، چاشنی دلمه با رب انار ، چاشنی دلمه با طعم گوشت و … می باشد برای تهیه این سس دلمه ما را تا پایان سایت آرگا همراهی کنید.
1. مواد اولیه برای طرز تهیه سس دلمه
- سرکه: یک فنجان
- آب: یک فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه سس سرکه ای:
برای طرز تهیه سس دلمه ابتدا سرکه، آب و شکر را با هم ترکیب کنید و آن را روی شعله گذاشته و اجازه دهید تا به خوبی شکر روی حرارت حل شود آنگاه نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید و این سس خوشمزه سرکه ای را می توانید در اواسط درست کردن دلمه به کار ببرید در صورت تمایل اگر سس دلمه را ترش تر دوست دارید می توانید سرکه را بیشتر بریزید و اگر شیرین تر شکر آن را زیاد کنید.
2. مواد اولیه برای سس بالزامیک
- آب: یک فنجان
- سرکه بالزامیک: نیم فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه:
ابتدا بالزامیک ، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی شعله بگذارید صبر کنید تا شکر درون آن به خوبی حل شود نمک و فلفل را اضافه کنید و سس دلمه ای بالزامیک خود را در اواسط درست کردن دلمه خود به کار ببرید.
3. مواد اولیه برای سس دلمه:
- رب: 2 قاشق غذاخوری
- آب: یک فنجان
- نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم
- آبغوره : به مقدار لازم
دستور تهیه سس دلمه با رب گوجه
برای طرز تهیه سس دلمه ابتدا 2 قاشق پر رب گوجه فرنگی را در روغن به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند آنگاه یک فنجان آب را درون رب ریخته و به خوبی هم زنید تا رب حل شود سپس کمی نمک و فلفل و نعناع خشک به موادتان اضافه کنید در پایان سس خود را روی دلمه بریزید در صورت تمایل می توانید مقداری آبغوره به سس دلمه خود اضافه کنید.
4. مواد اولیه برای سس دلمه با طعم گوشت
- آب گوشت: یک فنجان
- عصاره گوشت: یک عدد
- آب: یک فنجان
- آبلیمو یا آبغوره: به میزان لازم
- فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه:
ابتدا عصاره گوشت را در آب حل نمایید و سپس آبغوره یا آبلیموی خود را همراه با فلفل اضافه کنید در این سس احتیاجی به نمک نیست زیرا عصاره گوشت شور می باشد، آن را روی شعله گذاشته بعد از حل شدن سس خود را روی دلمه در حال پخت بریزید.
ضمن سپاس و توجه شما خوبان، امیدواریم در این بخش از مجله آشپزی آرگا نهایت استفاده را برده باشید و با طرز تهیه سس دلمه آشنایی پیدا کرده باشید و بتوانید خوشمزه ترین غذا و سس های خوش طعم خود را در سفره های رنگین خود نمایان کنید لحظه ای سرشار از خوبی و خوشی در کنار خانواده تان آرزومندیم.