ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوفته هویج یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ

در این مقاله آموزش آشپزی آرگا یکی از غذاهای ایده آل ایرانی طرز تهیه کوفته هویج را انتخاب نموده است، که قطعا هر ذائقه ای را با ظاهری اشتها آور سر سفره غذا می کشاند و خودش را در لیست غذاهای محبوب او قرار می دهد.

طرز تهیه کوفته هویج یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ

کوفته از انواع متنوعی برخوردار است، که کوفته تبریزی، کوفته سبزی و کوفته ریزه از غذاهای محبوب ایرانی ها محسوب می گردد، یکی از این کوفته های لذیذ که با ذائقه هرکسی سازگار می باشد کوفته هویج می باشد، با طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاهی همراه ما باشید.

کوفته ها نوعی غذای ایرانی خوشمزه هستند که بسیار مقوی و البته خوش طعم نیز می باشند، در انواع کوفته ها گوشت چرخ کرده اجزای اصلی و اساسی غذا را تشکیل می دهد، کوفته هویج مواد مورد نیاز کوفته تبریزی را دارد که البته به جای برنج و لپه هویج دارد، که این موجب می گردد تا برای سلامتی مفیدتر بوده و شما افرادی که نگران کم و زیاد بودن کالری غذای خود هستید، میزان کمتری کالری را در یک وعده ی غذایی مصرف نمایید.

کوفته ها را می توانید در وعده غذایی اصلی مانند ناهار و شام مورد استفاده قرار دهید، مصرف آن در ماه رمضان نیز ایده ای جالب می باشد.

طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ

کاربرد آرد نخود چی در مواد مورد نیاز این غذا موجب می گردد، که کوفته بافتی خوب و عالی پیدا کنه و البته پیشنهاد می کنیم به فکر حذف یا حتی یافتن جایگزین برای آن نباشید، در ادامه مطلب به طرز تهیه کوفته هویج می پردازیم.

مواد مورد نیاز

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 500 گرم هویج
  • مقدار کافی آلو خورشتی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 لیوان آب
  • 2 عدد تخم مرغ
  •  به میزان نیاز نمک و فلفل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه کوفته هویج با طعمی خارق العاده

در ابتدا باید بگوییم برای تهیه این غذای ایرانی خوشمزه لبخند به لب داشته باشید، لبخند بهترین چاشنی است که هنگام تهیه غذا برای عزیزانتان می توانید بیافزایید که قطعا موجب می گردد این غذای بینظیر به گرمای صمیمانه تان افزوده و آنها این چاشنی را حس خواهند نمود.

نحوه تهیه کوفته هویج خوش مزه و خوش طعم

در مرحله اول طرز تهیه کوفته هویج, گوشت چرخ کرده و هویج ها را دو بار با یکدیگر چرخ نمایید، در کاسه ای دیگر پیاز ها را رنده کنید( آب پیاز ها کشیده شود) و آرد نخودچی و تخم مرغ، با هم مخلوط کنید، این مخلوط را به هویج و گوشت چرخ شده اضافه کنید، و دارچین و نمک و فلفل را نیز بیافزایید.

مایه کوفته شما به دست آمد، باید به خوبی ورز داده شود تا چسبندگی آن از بین برود و مواد مایه خوب یکسان شود، درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته بگذارید خوب داغ شود و پس از آن کوفته هایی کوچک به مقدار گردو جدا نموده و در ماهیتابه محتوی روغن داغ قرار دهید تا پخته شود.

آموزش طرز پخت کوفته هویج کرمانشاهی خوش طعم و لذیذ

جهت آماده سازی سس کوفته پیازها را رنده نموده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود، رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده تفت دهید، چند عدد آلوی خورشتی و 2 لیوان آب و مقداری فلفل و نمک را افزده و ترکیب نمایید.

پس از به جوش آمدن سس میزان حرارت را کم کنید و کوفته هایی را که طبخ نموده اید را درون سس می گذارید، با غلیظ شدن سس غذای خوش طعم آماده ی سرو است.

طرز تهیه کوفته هویج یک غذای خوش طعم ایرانی

چند نکته طلایی در تهیه کوفته هویج

  • حتما توجه داشته باشید هنگام اضافه نمودن کوفته ها سس نباید در حال جوشیدن باشد.
  • اگر متوجه شدید که مایه ی کوفته شما آبکی و شل است مقدار کمی دیگر آرد نخود چی به آن بیافزایید.
  • در صورت تمایل به استفاده از گوشت مرغ می توانید مرغ ها را نیز مانند گوشت قرمز چرخ نموده و تمامی مراحل بیان شده را به همان روش انجام دهید.
  • هنگام گذاشتن کوفته ها درون سس باید میزان آن زیاد نباشد، که کوفته ها داخل سس بروند.

شیوه تهیه کوفته هویج با طعم و مزه ای خارق العاده

در این مطلب طرز تهیه کوفته هویج را ارائه داده ایم، کوفته یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی می باشد، که شما کدبانوهای با سلیقه و خانواده دوست می توانید آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید و سلامت و انرژی را به عزیزانتان هدیه ببخشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان