
ستاره ؛ سرویس آشپزی - مدت زمان تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا کمتر از 30 دقیقه خواهد بود.
جهت آشنایی با طرز تهیه رولت هندوانه و رولت طرحدار به بخش شیرینیها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا
آرد
|
3/4 پیمانه
|
شکر
|
1 پیمانه
|
تخم مرغ
|
3 عدد
|
پوره کدو حلوایی
|
2/3 پیمانه
|
پودر قند
|
1/4 پیمانه
|
بیکینگ پودر
|
1/2 قاشق چایخوری
|
جوش شیرین
|
1/2 قاشق چایخوری
|
وانیل
|
1/8 قاشق چایخوری
|
دارچین
|
1 قاشق چایخوری
|
زنجبیل
|
1/2 قاشق چایخوری
|
جوز هندی
|
1/8 قاشق چایخوری
|
میخک
|
1/8 قاشق چایخوری
|
نمک
|
1 پینچ
|
طرز تهیه رولت کدو حلوایی برای شب یلدا
- فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- در ظرف نسبتا گودی مواد خشک شامل: آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و میخک را با یکدیگر ترکیب و از الک ریز رد کنید.
- در ظرف دیگری، تخم مرغ، وانیل و شکر را به مدت 10 دقیقه به کمک همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود.
- در ادامه پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
- در این مرحله مواد خشک الک شده را به آرامی در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و به کمک لیسک، مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
- کف سینی رولت 20*30 را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قلممو چرب کنید.
- مایه رولت کدو حلوایی را درون سینی رولت ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا زمانی که روی رولت به رنگ طلایی در بیاید.
- در این فاصله روی یک حوله تمیز و یا یک تکه کاغذ روغنی 1/4 پیمانه پودر قند ذکر شده در مواد لازم را الک کنید و پس از خارج کردن رولت از فر و خنک شدن آن، رولت را روی این پارچه برگردانید و شروع به رول کردن رولت به همراه پارچه کنید تا رولت فرم مورد نظر را به خود بگیرد و کاملا خنک شود.
- در فاصلهای که رولت در حال خنک شدن است، مواد میانی رولت را تهیه نمایید.

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی برای شب یلدا
پنیر خامهای
|
250 گرم
|
کره
|
6 قاشق غذاخوری
|
وانیل
|
1/8 قاشق چایخوری
|
پودر قند
|
1 پیمانه
|
طرز تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی برای شب یلدا
- برای تهیه مواد میانی رولت کدو حلوایی، پنیر خامهای به دمای محیط رسیده، کره ذوب شده و خنک، وانیل و پودر قند را به کمک همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
- در صورتی که مایه از غلظت مورد نظر برخوردار نبود، کمی پودر قند به آن اضافه کنید.
- در صورتی که مایه بیش از حد غلیظ بود، یک تا دو قاشق آب به آن اضافه کنید.
- در صورت تمایل به جای کرم خامهای، میتوانید از خامه فرم گرفته قنادی استفاده نمایید.