ماهان شبکه ایرانیان

پیروزی مس و تساوی گیتی‌پسند در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال

پرونده هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال با انجام هر هفت بازی بسته شد.

پیروزی مس و تساوی گیتی‌پسند در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال

به گزارش ایسنا، هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتسال عصر امروز(شنبه) برگزار شد. در تبریز مس سونگون ابتدا 4 گل به مقاومت زد تا دو گلی که مقاومتی‌ها زدند تاثیری در نتیجه نهایی نداشته باشد و مس به سه امتیاز برسد.

در مشهد فرش‌آراء در دیداری نزدیک و دیدنی از سد ارژن گذشت تا جایگاه خود در رده سوم را حفظ کند.

سن‌ایچ ساوه هم نتوانست در خانه خود قعرنشین لیگ را شکست دهد و مقابل شاهین باانگیزه، به تساوی رضایت داد.

در شاهین‌شهر جابری به سومین برد خود با هایپر رسید و محمدسیمای قم را شکست داد تا ناکامی‌های غیاثی با تیم قمی ادامه داشته باشد.

آذرخش بندرعباس در خانه حفاری دست به کار بزرگی زد و میزبان بحران‌زده خود را شکست داد تا بازگشت علاسوند به حفاری هم چاره کار اهوازی‌ها نباشد.

در ورامین بازی دیدنی ستارگان با گیتی‌پسند که با اخراج حمید بی‌غم سرمربی گیتی‌پسند هم همراه بود، با تساوی به پایان رسید. گیتی‌پسند ابتدا با دو گل از میزبان خود پیش افتاد اما ستارگان که در هفته‌های اخیر باخته بود در نهایت به تساوی رضایت داد.

در آخرین بازی این هفته، تیم‌های شهروند ساری با اهورا بهبهان در سالن سیدرسول حسینی به مصاف هم رفتند که ساروی‌ها این بازی را به سود خود خاتمه دادند.

نتایج و گلزنان بازی‌های این هفته به شرح زیر است:
حفاری اهواز 1 - آذرخش بندرعباس 2
ستارگان ورامین 3 - گیتی‌پسند 3
هایپر شهر 4 - محمدسیما قم 3
سن‌ایچ ساوه 4 - شاهین کرمانشاه 4
مس سونگون 4 - مقاومت البرز 2
فرش‌آراء مشهد 5 - ارژن شیراز 3
شهروند ساری 5 - اهورا بهبهان 2

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان