به گزاش خبرنگار اقتصادی ایرنا و به نقل از رویترز، «خالد الفالح» وزیر انرژی عربستان اعلام کرد که استمرار کاهش تولید نفت در نهایت منجر به کاهش ذخیره سازیها میشود.
الفالح گفت که متعقد است استمرار همین سطح از کاهش تولید کافی است که میانگین پنج ساله (سطح ذخیره سازی نفت) را تا پایان سه ماه نخست سال 2018 میلادی به سطح مطلوب برساند.
وی افزود: همه متعهند شدگان کاهش تولید نفت با تمدید 9 ماهه این توافق موافق هستند.
** جمهوری آذربایجان: توافق اوپک باید تنها تا پایان 2017 میلادی تمدید شود
به گزارش رویترز، وزیر انرژی جمهوری آذربایجان، گفت: مصلحت این است که توافق جهانی کاهش تولید نفت تنها تا پایان سال جاری میلادی قابل اجرا باشد و برای مارس 2018 میلادی تمدید نشود.
«ناطق علی اف» در دیدار با «رابرت چکوتا» سفیر آمریکا در باکو عنوان کرد: دو طرف معتقد بودند که تمدید نشدن این توافق در سال 2018 میلادی به صلاح بازار نفت است.
** مصرف انرژیهای تجدیدپذیر در روسیه تا سال 2030 میلادی به بیش از 11 درصد میرسد
به گزارش فایننشال تایمز، روسیه که بخش بیشتر ثروت و اقتصاد آن را شرکتهای دولتی نفت و گاز تأمین میکنند، در حال حاضر تنها 3.6 درصد از مجموع مصرف انرژی این کشور را انرژیهای تجدیدپذیر تشکیل میدهد.
طبق برنامههای دولت روسیه، این کشور قصد دارد تا سال 2030 میلادی این میزان را به 11.3 درصد برساند و برای نیل به این هدف نیاز به 15 میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد.
** چین و هند جذابترین کشورها برای سرمایهگذاری انرژیهای سبز
به گزارش رویترز، گزارشی که شرکت حسابداری «ارنست & یانگ» منتشر کرد نشان داد که چین و هند جایگاه آمریکا را به عنوان جذاب ترین کشور برای سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر ربودند، به طوری که به ترتیب مقام نخست و دوم مصرف انرژیهای سبز را به خود اختصاص دادند و آمریکا به دلیل تغییر سیاستهای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور در زمینه انرژی، در جایگاه سوم قرار گرفت.
چین قصد دارد تا سال 2020 میلادی 363 میلیارد دلار برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر سرمایه گذاری کند و دولت هند نیز در نظر دارد تا همان سال ظرفیت تولید برق از انرژیهای سبز را به 175 گیگاوات برساند.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9132*1579*خبرنگار: فرزانه سلامت بخش**انتشار:مرضیه فاتحی