ماهان شبکه ایرانیان

تیرامیسو یک عصرانه خوشمزه به همراه قهوه

تیرامیسو ترکیبی بی‌نظیر از قهوه، ماسکارپونه، و خامه زده‌شده است. دنیس طرز تهیه جادویی تیرامسو را، فقط برای عاشقان واقعی قهوه، با شما به اشتراک گذاشته است.

سرویس سبک زندگی فردا: این بهترین چیزی است که می‌توان به همراه یک فنجان اسپرسو فوق‌العاده خورد. تیرامیسو ترکیبی بی‌نظیر از قهوه، ماسکارپونه، و خامه زده‌شده است. در ادامه این مطلب را به نقل از بازده بخوانید.
 
طرز تهیه تیرامیسو که بسیار خوشمزه است 
 

 زمان آماده شدن: 20 دقیقه
 
مدت انتظار: 60 دقیقه
 
مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو (برای 8 نفر)
 
75 گرم شکرکاستر سفید
 
4 عدد زرده‌ی تخم‌مرغ
 
500 گرم ماسکارپونه
 
250میلی‌لیتر خامه زده‌شده
 
250 گرم بیسکوئیت لیدی فینگر
 
150 میلی‌لیتر اسپرسو (5 شات)
 
5 قاشق قهوه یا لیکور بادام
 
4 قاشق پودر کاکائو
 
وسایل لازم:
 
2 عدد کاسه مخلوط کن
 
کفگیر ترازوی آشپزخانه
 
کاسه‌ی کوچک یا بشقاب گود
 
کاسه‌ی مناسب برای فر
 
طرز تهیه تیرامیسو
 
1. خامه را در کاسه بزنید و با 15 گرم شکر مخلوط کنید تا تقریبا کاملا غلیظ شود. هم زدن را ادامه بدهید تا خامه مایعی خوب و غلیظ شود.
 
2. زرده را از سفیده‌ی تخم‌مرغ جدا کنید و در کاسه بزرگ بریزید. می‌توانید سفیده‌ی تخم‌مرغ را دور بریزید. شکر باقی‌مانده را به زرده اضافه کنید و بزنید تا یک‌دست و خامه‌ای شود.
 
3. ماسکارپونه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که دیگر گلوله گلوله نباشد. خامه زده‌شده را به مخلوط زرده و ماسکارپونه اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید.
 
4. پنج شات اسپرسو آماده کنید و آن را در کاسه‌ی کوچک یا بشقاب گود بریزید. لیکور قهوه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
 
5. طرف بدون شکر بیسکوئیت‌های لیدی فینگر را یکی یکی 2 ثانیه در قهوه نگه دارید. بیسکوئیت‌ها را درون یک کاسه قرار دهید به طوری که قسمت قهوه‌دار بالا باشد و تمام سطح ظرف را با بیسکوئیت بپوشانید.
 
6. با استفاده از کفگیر یک لایه مخلوط خامه و ماسکارپونه را روی بیسکوئیت‌ها بمالید. روی خامه را با یک لایه‌ی دیگر بیسکوئیت و باقی‌مانده‌ی مخلوط بپوشانید.
 
7. سطح تیرامیسو را صاف کنید. صبرتان را محک بزنید و تیرامیسو را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
 
یک توصیه:
 
سطح ظرف تیرامیسو را با فویل آلومینیوم بپوشانید تا تیرامیسو بوی مواد دیگر داخل فریزر را به خود نگیرد.
 
8. اکنون (بالاخره) می‌توانید تیرامیسو را از یخچال خارج کنید، روی آن یک لایه‌ی ضخیم پودر کاکائو بپاشید. 
 
9. تیرامیسو را به 8 قطعه تقسیم کنید و آن را با یک فنجان قهوه‌ی خوش‌طعم سرو کنید. امممم لذت ببرید!
 
 و بله همه‌اش را خوردیم! ممنون دنیس

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان