استارتاپ «اپلای برد» (Applyboard) که 3 برادر ایرانی موسس آن هستند موفق شد با وجود بحران کرونا 75 میلیون دلار سرمایه جذب کند و با بیش از یک میلیارد دلار ارزش، به کلوپ استارتاپهای یونیکورن فناوری آموزشی ملحق شود.
اگر دانشجو هستید و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، حتماً نام اپلای برد به گوشتان خورده؛ سایتی که سال 2015 توسط برادران ایرانی ساکن کانادا تأسیس شده و از آن زمان تاکنون به دانشجویان بین المللی برای گرفتن پذیرش از دانشگاهها کمک میکند. این سایت در مدت پنج سال فعالیتش به بیش از 100 هزار دانشجو از 110 کشور دنیا برای اخذ پذیرش از دانشگاهها کمک کرده و میگوید سال گذشته 300 میلیون دلار درآمد داشته است.
حالا این استارتاپ 75 میلیون دلار سرمایه جذب کرده و با ارزشگذاری جدید 1.4 میلیارد دلاری، به کلوپ استارتاپهای یونیکورن فناوری آموزشی (Edtech) پیوسته است. «مارتین بصیری»، همموسس اپلای برد به «تک کرانچ» میگوید راند سرمایه گذاری اواخر ماه مارس و در بحبوحه بحران کرونا در کانادا انجام شده و نشان میدهد استارتاپهای فناوری آموزشی با وجود بحران کرونا میتوانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند.
بیشتر استارتاپهای یونیکورن فناوری آموزشی مثل Udemy و Duolingo، در فضای کسب و کار به مصرف کننده (B2C) فعالیت میکنند، ولی موفقیت اپلای برد نشان میدهد که این قبیل استارتاپها در مدل کسب و کار به کسب و کار (B2B) نیز میتوانند درامد بالایی کسب کنند.
همه گیری کرونا میلیونها دانشجو را وادار کرده تا از راه دور درس بخوانند و شرکتهای فناوری را نیز برای امکان تحصیل از راه دور به تکاپو انداخته است. بصیری میگوید ثبت نام مدارس و دانشگاهها در اپلای برد رشد ماه به ماه 200 درصدی داشته است.
این راند سرمایه گذاری به رهبری شرکتی به نام «Drive Capital» انجام شد. از دیگر شرکت کنندگان در این راند میتوان به Fidelity Investments Canada ULC و Business Development Bank of Canada اشاره کرد. اپلای برد 400 کارمند دارد و قصد دارد 100 نیروی جدید استخدام کند.