آمارها حاکی از آن است که فروش گوشیهای پرچمدار و گران قیمت در سه ماهه نخست 2020 نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهشی 13 درصدی روبرو شده است.
بر اساس آخرین آمار و گزارشهای منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در شرکت تحقیقاتی کانتر پوینت، میزان فروش گوشیهای هوشمند پرچمدار پریمیوم و گران قیمت در بازه زمانی سه ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افت پیدا کرده است.
نکته جالبی که در این گزارش وجود دارد آن است که در میان کل گوشیهای هوشمند پرچمدار فروخته و عرضه شده در در نخستین فصل از سال 2020 بیشترین آمار به محصولات اپل اختصاص یافته است؛ این بدان معناست که چهارگوشی از پنج مدل گوشی پرچمدار پرفروش در این بازه زمانی از سری آیفونهای اپل بوده است.
بر اساس نمودار زیر اپل رتبه نخست را با اختصاص 57 درصد از بازارهای جهانی فروش گوشیهای پرچمدار و پریمیوم از آن خود کرده است.
بعد از آن سامسونگ با اختصاص 19 درصد از بازارهای جهانی در رتبه دوم، هواوی با اختصاص 12 درصد، اوپو 3 درصد، شیائومی 2 درصد و سایر برندها نیز 7 درصد به ترتیب در جایگاههای سوم تا ششم این رده بندی جای گرفته اند.
همچنین بر اساس جدول منتشر شده از سوی کانتر پوینت که در وب سایت gsmarena نیز آمده است، اپل در تمامی مناطق جهان به جز چین توانسته نظر مشتریان و کاربران گوشیهای هوشمند پرچمدار را به سمت و سوی خود جلب کند و بدین ترتیب در رتبه نخست مناطق مختلف جهان نیز قرار بگیرد.
همچنین از گوشیهای پرچمدار پرفروش در بازارهای جهانی سه ماهه نخست سال 2020 میتوان به چهارگوشی از سری آیفون اپل اشاره کرد که در میان آنها آیفون 11 با اختصاص 30 درصد از مجموع گوشیهای پریمیوم فروخته شده در بازه زمانی مذکور در بالاترین جایگاه قرار گرفته است.
بعد از آن آیفون 11 پرو مکس با اختصاص 9 درصد در رتبه دوم، آیفون 11 پرو با اختصاص 7 درصد در رتبه سوم و آیفون ایکس آر با اختصاص 6 درص در رتبه چهارم جای گرفته است. رتبه پنجم نیز به گوشی چینی هواوی میت 30 پرو 5 g. اختصاص گرفته است.
به عقیده کارشناسان کانتر پوینت فروش گوشیهای پرچمدار در بازه قیمتی 600 تا 800 دلار در نخستین فصل سال جاری میلادی با رشد مناسبی همراه بوده و به نظر میرسد که این استقبال به علت پشتیبانی گوشیهای مذکور از شبکه 5 G. بوده است چراکه 20 درصد از گوشیهای پریمیوم فروخته شده در این بازه زمانی محصولات سازگار با فناوری 5 G. بوده است.