این بهترین غذایی است که می توان با کنسروهای سالمون تهیه کرد. غذایی ساده و سریع، پنیری و خوشمزه. بیایید همین الان با هم امتحان کنیم.
مواد لازم:
- 2 عدد کنسرو (950 گرمی) سالمون
- 3 عدد تخم مرغ
- ½ قاشق چای خوری جوز هندی
- 100 میلی لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 50 گرم کره
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 400 گرم اسفناج (پخته شده و خرد شده)
- فلفل سیاه
- پنیر رنده شده
سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید تا پف کند.
کره را روی گاز آب کنید. آرد را هب آن اضافه کرده و تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
اسفناج، زرده تخم مرغ، آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ماهی سالمون را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تاوه را از روی گاز بردارید.
اکنون با دقت سفیده را در مواد فولد کنید. به این صورت که آرام مواد را از زیر به رو بیاورید تا خیلی هم زده نشود.
داخل ظرفی که می خواهید مواد را بپزید چرب کنید. سپس مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. اگر دوست غذا تند باشد کمی هم فلفل به آن اضافه کنید.
ظرف را داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه قرار دهید. باید وقتی انگشت را داخل آن فرو می کنید حالت فنری داشته باشد.
اکنون سوفله آماده است نوش جان.