ماهان شبکه ایرانیان

سوفله سالمون و اسفناج

این بهترین غذایی است که می توان با کنسروهای سالمون تهیه کرد. غذایی ساده و سریع، پنیری و خوشمزه. بیایید همین الان با هم امتحان کنیم.

سوفله سالمون و اسفناج

این بهترین غذایی است که می توان با کنسروهای سالمون تهیه کرد. غذایی ساده و سریع، پنیری و خوشمزه. بیایید همین الان با هم امتحان کنیم.

مواد لازم:

  • 2 عدد کنسرو (950 گرمی) سالمون
  • 3 عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چای خوری جوز هندی
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • 50 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 400 گرم اسفناج (پخته شده و خرد شده)
  • فلفل سیاه
  • پنیر رنده شده

سوفله اسفناج و سالمون

سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید تا پف کند.

سوفله اسفناج و سالمون سوفله اسفناج و سالمون

کره را روی گاز آب کنید. آرد را هب آن اضافه کرده و تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

سوفله اسفناج و سالمون

اسفناج، زرده تخم مرغ، آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سوفله اسفناج و سالمون

ماهی سالمون را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تاوه را از روی گاز بردارید.

سوفله اسفناج و سالمون

اکنون با دقت سفیده را در مواد فولد کنید. به این صورت که آرام مواد را از زیر به رو بیاورید تا خیلی هم زده نشود.

سوفله اسفناج و سالمون

داخل ظرفی که می خواهید مواد را بپزید چرب کنید. سپس مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. اگر دوست غذا تند باشد کمی هم فلفل به آن اضافه کنید.

سوفله اسفناج و سالمون

ظرف را داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه قرار دهید. باید وقتی انگشت را داخل آن فرو می کنید حالت فنری داشته باشد.

سوفله اسفناج و سالمون

اکنون سوفله آماده است نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان