به گزارش ایسنا به نقل از سازمان حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران،در این پیام آمده است:
بسم رب الشهداء و الصدیقین
گاه گاهی در گوشه و کنار این سرزمین، مردانی از تبارِ ایثار و شهادت دعوت حق را اجابت کرده و از این دنیای فانی به سوی معبود خویش میشتابند. بزرگانی که در اوج ایثارگریها گمنام و با اخلاص در کنار ما زندگی کرده و تا آخرین نفس دست از تلاش برای اعتلای پرچم مقدس ایران اسلامی بر نداشتند.
شیران کارزار عشق و یاوران مردمِ کوی برزن، دلاورانِ رزم با خصم و همراهان ولایت، چنان با رفتنشان داغی بر دلها مینهند که التیامش جز با وصلشان میسر نیست. آنان که به حق صدیق بودند و در راه صداقتشان از هیچ کوششی فرو گذار نکرده و مصداق بارز کلام الهی شدند: مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
امیر سرتیپ خلبان هوشنگ صدیق از جمله همین مردان بود که تا آخرین نفس بر عهد خود صادق و پایدار ماند تا به همرزمان شهیدش پیوست. سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آجا برخود لازم می داند درگذشت این امیر سرافراز ارتش اسلام و یادگار دوران دفاع مقدس را به ملت شریف ایران و بازماندگان تسلیت عرض نموده و علو درجات را برای این عزیز سفر کرده از خداوند متعال مسئلت دارد.
امیر سرتیپ صدیق19 بهمن 1320در تهران دیده به جهان گشود. پس از طی دوران تحصیل وارد ارتش شده و با گذراندن دورههای مختلف، خلبان اف- 4 فانتوم نیروی هوایی شد. با آغاز جنگ تحمیلی خود را به عرصه مبارزه هوایی و انجام عملیاتهای مختلف برون مرزی رساند و حماسههای بیبدیلی را خلق کرد. در آذرماه سال 1362 به پیشنهاد امام خامنهای (مدظله العالی) و با حکم امام خمینی(ره) به سمت فرماندهی نیروی هوایی ارتش منصوب شد و تا بهمن 1365 در این سمت انجام وظیفه کرد. پس از هشت سال دفاع مقدس نیز در عرصههای مهم و تاثیرگذار علمی و فرهنگی حضور داشت و تجربیات سالهای حماسه و دفاع را به هر نحوی که ممکن بود به نسل جوان منتقل کرد.
سرانجام این امیر سرافراز ارتش اسلام در سن79 سالگی بر اثر بیماری در بیمارستان 501 ارتش دعوت حق را لبیک گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.