ماهان شبکه ایرانیان

بهزاد فراهانی: سرطان بهمن مفید را نکشت، غصه کشت

بهزاد فراهانی که خودش را عضوی از خانواده بهمن مفید می‌داند، با تایید خبر درگذشت این بازیگر، تاکید کرد که سرطان او را نکشت، بلکه غصه کشت.

بهزاد فراهانی: سرطان بهمن مفید را نکشت، غصه کشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهمن مفید، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینمای ایران، پس از یک دوره طولانی مبارزه با سرطان ریه، عصر امروز (یک‌شنبه 26 مرداد)، در سن 78 سالگی درگذشت.

بهزاد فراهانی که سال‌های طولانی با خانواده هنرمند مفید دوستی و ارتباط داشته است، با تایید این خبر گفت: «ساعت 6 عصر امروز، بهمن [مفید] بر اثر بیماری سرطان، درگذشت. او مدتی پیش به سرطان ریه مبتلا شده بود که متاسفانه با متاستاز، این بیماری در بدنش گسترش یافت.»

او ادامه داد: «هنگام مرگ بهمن، من بالای سر او بودم. الان هم حالم خوب نیست، چرا که همه‌اش فکر می‌کنم در این 20 سال گذشته، چقدر او دوست داشت کار کند و عده‌ای نگذاشتند. نه تنها در سینما، بلکه اجازه حضور روی صحنه تئاتر را هم به او ندادند.»

این بازیگر افزود: «سرطان بهمن مفید را نکشت، غصه او را کشت. آن‌ها که نگذاشتند بهمن مفید به کاری که عشق داشت بپردازد، باعث مرگ او شدند. همان‌طور که جلوی کارِ ناصر ملک مطیعی و فردین را هم گرفتند.»

بهزاد فراهانی تاکید کرد: «من عضوی از خانواده مفیدها بودم. شاگرد استاد غلامحسین مفید بودم، شاگرد بیژن [مفید] بودم و شاگرد خودِ بهمن. از دهه 40 با هم کار می‌کردیم. واقعا متاسفم.»

بهمن مفید، افزون بر بازیگری، نویسنده، کارگردان، صداپیشه و گوینده هم بود. او فرزند غلامحسین مفید بود و از کودکی در نمایش‌های پدرش، روی صحنه تئاتر، حاضر شد.

این بازیگر پیشکسوت در دهه 40 خورشیدی، ضمن تحصیل در دانشکده هنرهای دراماتیک، در کنار پدر و برادرش به کار تئاتر ادامه داد و همچنین به گروه هنر ملی و عباس جوانمرد پیوست. از آثار سرشناسِ بهمن مفید در تئاتر، می‌توان به بازی در تئاترِ «شهر قصه» به کارگردانی بیژن مفید و نمایش «ضیافت» کارِ بهرام بیضایی اشاره کرد.

بهمن مفید، برای نخستین بار، در فیلم «قیصر» مسعود کیمیایی (1348) جلوی دوربین رفت و در ادامه، در 66 فیلم دیگر سینمای قبل از انقلاب از جمله «طوقی»، «داش آکل» و «رضا موتوری» هم ظاهر شد. در سال‌های 58 تا 60، او در سه فیلم بازی کرد، ولی پس از آن ممنوع‌الفعالیت شد. او در ادامه، تنها فرصت بازی در فیلم «سرود تولد» (1383) را پیدا کرد و با نام مستعار بهمن فریور بیشتر به صداپیشگی و گویندگی در آثار عروسکی مشغول بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان