برای تهیه این غذای متفاوت باید مارچوبه تازه خریداری کرده و پس از شست و شو، انتهای ساقه آن ها را جدا کنید و بخش های پایینی گیاه را پوست بگیرد. سپس از آن به عنوان سیخ چوبی برای کباب تابه ای بهره بگیرید.
برای آشنایی با روش تهیه این کباب با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 6 ساقه مارچوبه تازه
- 300 گرم مرغ چرخ کرده
- 1 عدد تخم مرغ
- 5 برگ ریحان
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- 1 قاشق چایخوری سس سویا
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
برای سس
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- نصف قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- لیموترش
- کنجد
طرز تهیه
- انتهای ساقه های مارچوبه را جدا کرده و دور بیندازید. با پوست کن پوست ساقه را بکنید.
- در یک کاسه، مواد مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به 6 بخش مجزا تقسیم نمایید.
- از ساقه های مارچوبه به عنوان سیخ چوبی استفاده کرده و مرغ چرخ کرده را همانند کباب کوبیده دور آن بگذارید.
- تابه چدنی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید، روغن گیاهی ریخته و کباب مارچوبه و مرغ را در آن سرخ کنید تا گوشت کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
- وقتی مطمئن شدید که مارچوبه نیز به خوبی نرم شده، مواد سس را با یکدیگر مخلوط کرده و درون تابه بریزید.
- اجازه دهید غذا تا زمانی که سس تبخیر و غلیظ شود، بجوشد.
- در آخر، این غذا را با قاچ های لیموترش و کنجد تزئین و سرو کنید.