ماهان شبکه ایرانیان

توضیح نماینده تهران درباره چرایی سفر به جنوب کشور

گروه سیاست سایت فردا: انتقاد‌ها به مجلس یازدهم بلافاصله بعد از انتخابات اسفند 98 شروع شد، اما در هفته‌های اخیر و به بهانه سفر‌هایی برخی نمایندگان و رئیس مجلس بالا گرفت. منتقدان مجلس که بعضا وارد واردی تخریب می‌شوند و مدام این مجلس و نمایندگان آن را به ناواردی، نابلدی و حتی هیجان‌زدگی متهم می‌کنند اخیرا سفر قالیباف به خوزستان و سفر نمایندگن تهران به سیستان و بلوچستان را دستاویز افزایش هجمه‌ها کردند.
از عدم ضرورت این سفرها، بی‌ثمر بودن آن، تبلیغاتی و انتخاباتی بودن آن گفته و حتی آن را محصول جوگیری تازه‌واردان به مجلس دانستند! در این رویه هم چنان پافشاری کرده و موضوع را از حد گذراندند که برخی از وکلای ملت ناگزیر به توضیح و توجیه آقایان شدند.
مصاحبه روح‌الله ایزدخواه، نماینده تهران با روزنامه «فرهیختگان» در همین راستا است. او در این گفتگو نظارت میدانی را عالی‌ترین نوع نظارت دانسته و تاکید می‌کند که «یک نماینده برای انجام وظیفه درست در حوزه نظارتی باید با حضور میدانی بر عملکرد‌ها و اجرای کامل قوانین نظارت کند و مشکلات و موانع را بیابد، نظارت میدانی عالی‌ترین نوع نظارت است و بسیار موثر‌تر از نظارت ابلاغی و مکاتبه‌ای است.»
وی در توضیح اهداف اینگونه سفر‌ها توضیح می‌دهد: «هدف اصلی ما از این اقدام که ادامه هم خواهد داشت، این است که نمایندگان به همدیگر برای حل مسائل مناطق مختلف کشور کمک کنند، به‌هرحال یک جنبه کار نمایندگی رسیدگی به امور مربوط به حوزه انتخابیه است، در این خصوص، اما هستند مناطقی در کشور که مسائل و مشکلات بیشتری دارند، مناطق بعضا محرومی که نیازمند کار و تلاش بیشترند و نماینده این حوزه‌ها هم تنها هستند و نمی‌توانند یک‌تنه برخی مشکلات بزرگ را حل کنند، وسعت برخی از این مناطق زیاد است و همچنین حجم مشکلات فراتر از آنچه تصور می‌شود. نمایندگان این حوزه‌ها دست‌تن‌ها هستند و ممکن است همکاری‌های لازم هم از سوی ادارات مختلف با آن‌ها انجام نشود، لذا برای اینکه این بعد تقویت شود و در این مسیر نمایندگان این حوزه‌ها تنها نباشند و به‌عبارتی توان کاری‌شان تقویت شود، هیاتی با نام هیات پیشرفت مردمی نمایندگان به‌صورت خودجوش تشکیل شده و خارج از فرآیند‌ها و ساختار رسمی مجلس است که خود ما نمایندگان با هم قرار آن را گذاشته‌ایم و قرار است کمک‌حال نمایندگان باشیم.»
وی در واکنش به انتقادات مطرح شده نیز می‌گوید: «دولتی‌ها و دوستان‌شان اگر هنر و توانی دارند آنقدر کار زمین مانده وجود دارد که باید به آن‌ها برسند که اگر این‌طور شوند، آنگاه فرصتی برای چنین رفتار‌هایی نخواهند داشت. علاوه‌بر این دولتی‌ها وظیفه قانونی هم در این خصوص ندارند، بلکه برعکس مجلس وظیفه دارد بر وظایف و عملکرد دولت نظارت کند. البته این را هم بگویم که برخی افراد هم هستند که از روی محافظه‌کاری به اقدام ما نقد وارد می‌کنند و می‌گویند نشان دادن عمق فاجعه که در جریان سفر نمایندگان به استان‌ها مشخص می‌شود، باعث ایجاد خوراک برای دشمن و رسانه‌های بیگانه خواهد شد! که البته ما برای این هم جواب داریم، ما می‌گوییم اولا اگر واقعیتی وجود دارد باید آن را به مردم گفت، مگر ما قرار است بین حاکمیت و مردم حجاب ایجاد کنیم، در نظام مردم‌سالاری دینی ما مردم باید از همه‌چیز مملکت اطلاع داشته باشند و بدانند کشور چگونه اداره می‌شود، ثانیا اگر این مشکلات را ما بیان نکنیم، دیگران با روایت خودشان آن را بیان خواهند کرد، لذا وقتی مسئولی از جمهوری اسلامی خود در منطقه حاضر می‌شود قطعا به نفع کشور است».

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان