سمیه عابدینی؛ کارشناس ارشد تغذیه و رژیمدرمانی در پاسخ به سوال خبرنگار زندگی آنلاین در مورد تهوع دوران حاملگی گفت: «یکی از مشکلات دوران بارداری، تهوع است که معمولا تا هفته 17 بارداری از بین میرود».
وی افزود: «خانمهای باردار با رعایت نکاتی، میتوانند مشکلات کمتری داشته باشند، مثلا باید صبر کنند تا غذایشان مقداری خنک شود، زیرا غذاهای گرم میتوانند حالت تهوع را در آنها تشدید کنند.
غذا باید در حجم کم و دفعات زیاد مصرف شود. روزانه 8 تا 10 لیوان باید مایعات مصرف شود تا دچار کمآبی نشوند.
غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای نفاخ و پرچرب و غذاهای پرادویه میتوانند تهوع بارداری را تشدید کنند.
احتمال دارد بوی غذا خانمهای حامله را اذیت کند.
بنابراین بهتر است در صورت امکان آشپزی نکنند و یا اگر خودشان آشپزی میکنند، آشپزخانه آنها تهویه مناسب داشته باشد یا تا حد ممکن سعی کنند پنجرهها را باز بگذارند».
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی در ادامه گفت: «خیلی از خانمها دچار تهوع صبحگاهی هستند.
اگر شما هم به این حالت مبتلا میباشید، باید قبل از بلند شدن از خواب، یک تکه بیسکویت یا نان خشک بخورید و بعد از تختخواب بلند شوید.
جویدن آدامس، مکیدن آبنبات و حتی بوییدن لیموترش تازه میتواند به کاهش تهوع بارداری کمک کند.
در خیلی از مواقع، قرص آهنهایی که خانمهای باردار استفاده میکنند هم میتواند باعث حالت تهوع آنها شود.
بنابراین خانمها میتوانند با مشورت پزشک خود، قرص آهن را عوض کنند و به از بین رفتن حالت تهوع خود کمک کنند».